Modellen drinken wat op een terras

Vaderdagcadeaus waar je papa écht mee verrast

Tijd om die pa voor jou eens in het zonnetje te zetten. Ook wanneer je moeite hebt met het verzinnen van een originele verrassing, weten wij zeker dat wij nét dat perfecte cadeau voor vader of opa in huis hebben. Geef jij straks een luxe, stijlvol of juist praktisch vaderdagcadeau? Oh en vaders, opa’s of dads-to-be; het rondsturen van deze blog als subtiele hint is natuurlijk gewoon toegestaan.

Modellen proosten op een terras

1. Cadeaus voor vaders met stijl (en écht al te veel sokken)

Was je idee toch wéér sokken? Wij vermoeden dat de beste man ze ook al heeft gekregen voor zijn verjaardag. Wanneer de sokkenlade écht niet meer dicht kan, is het hoog tijd voor iets nieuws. Geef hem eens een gave pochet-en-das-combinatie, een armband of een kwalitatieve riem die overal bij past. Dit laat zien dat je zijn stijl en smaak goed kent.


Psst! Worden het toch die sokken? Ga dan voor een toffe sokken-giftbox.


2. Cadeautips voor de foodie papa

Is hij thuis de grillmeister of moet je altijd zijn nieuwe recepten uitproberen? Ga dan voor een tof schort of een mooi kookboek. Wil je juist eens een andere aanvulling op die boekenkast? Ga dan voor een goed boek over zijn favoriete drank.


Vieren jullie Vaderdag op het terras? Dit wordt jullie terrasoutfit.


3. De beste verrassingen voor de ijdele man

Staat jouw vader het langst in de badkamer van iedereen? Dan verras je hem vast en zeker met bijvoorbeeld een heerlijk parfum of een mooie verzorgingsset. En geloof ons… Daar is nog nooit iemand niet blij van geworden.

4. Praktische pa? Deze gadgets zijn het perfecte cadeau

Is hij meer van de handige snufjes of praktische cadeaus? De ultieme Vaderdag verrassing is een handige reisfles voor onderweg. Of bijvoorbeeld een slimme handstomer voor al z’n overhemden. Kan hij mooi elke keer als hij ‘m gebruikt aan je denken.

Heeft je vader écht alles al? Dan maak je hem vast blij met een cadeaukaart. Kan hij zelf uitzoeken wat hij wil hebben. Een tikje specialer is wanneer je direct een personal shopping afspraak voor hem maakt. Dat is geheel kosteloos én vrijblijvend in één van onze winkels.