Mode
Outfit-inspiratie: 3x in the picture op het terras

3x in the picture op het terras

Snak jij ook zo naar een ijskoud biertje op je favoriete terras? Je bent niet de enige. Als jij dat felbegeerde plek in de zon heb bemachtigt, is dit jouw moment om te shinen. Met een stijlvol overhemd, die toffe polo of de ideale zomerbroek: een chino. Dit draag je op het terras. 👇

Outfit-inspiratie: 3x in the picture op het terras

1. Smart casual op het terras met een overhemd

De ‘altijd goed’-outfit voor op het terras zit verdraaid lekker en ziet er ook nog eens heel goed uit. Wat je dan aantrekt? Denk eens aan je beste basics. Een casual overhemd en comfortabele pantalon (of chino) vormen de basis van jouw perfecte terras-combinatie. Deze look maak je af met een toffe sneaker en een stoere zonnebril op je neus.

Kunnen we jou uittekenen in het overhemd? Dan ga jij voor op het terras voor een knitted of linnen variant. Knitted overhemden hebben wat meer stretch, zoals een poloshirt. Een linnen overhemd is wat dunner en luchtiger. Schuift er nét een wolk voor de zon? Zorg dan dat je een fijn vest of een nette trui met ronde hals mee hebt.


Wist je dat:
De chino de ideale zomerbroek is?! Je kan een luchtige chino eindeloos combineren met een shirt of linnen overhemd. Rol de pijpen op om je zomerse terras-look helemaal af te maken.

2. Warm met een trui op frisse lentedagen

Laat de zon zich nog niet echt zien? Ga dan voor een comfortabele sweater. Combineer ‘m met een toffe jeans of stoere chino. Zo ben jij casual én kan jij die koelere lentedag aan. Laat maar doorkomen die bitterballen!


Handig voor het terras: de miniwallet van Secrid. Compact én veilig voor al jouw betaalpassen. En dat ook nog eens op een uiterst stijlvolle manier!

3. Stijlvol met een overshirt op het terras

Het veelzijdige overshirt is ideaal voor op het terras. Combineer ‘m met je favoriete jeans, casual T-shirt, trendy sneakers en een stoere zonnebril. Schijnt de zon? Dan kan dat overshirt uit en in de tas. Koelt het tegen vijven wat af op het terras? Dan trek je ‘m weer aan. Kun je er weer even tegen.


Meer outfitinspiratie voor het overshirt? Zo draag je het veelzijdige overshirt.