Mode
Feestelijke stropdassen tips voor de feestdagen

6x de leukste (strop)dassen voor de feestdagen

Met goed eten en een goede outfit maak je deze feestdagen pas écht indruk. Of je dit jaar super chique gekleed gaat of juist meer uitpakt met een smart casual outfit. Een feestelijke (strop)das maakt je look helemaal compleet.

6x de leukste (strop)dassen voor de feestdagen

1. Een ‘wollen’ stropdas

Wil jij jouw decemberoutfit afmaken met een luxe stropdas? Kies een knitted stropdas van Dutch Dandies. Deze stropdas is minder gevoelig voor haaltjes en kan zelfs gestreken worden (als je voorzichtig doet dan). Deze das staat prachtig in combinatie met een donkerblauw overhemd en chino, waardoor hij de perfecte feestelijke stropdas is voor kerst. Laat die feestdagen maar komen!


Feestelijke stropdasknopen? Bekijk hier de meest populaire!


2. Altijd goed das

Ga je voor een casual chique outfit, of wil je graag de stropdas ook nog na de feestdagen doordragen? Dan ga je ook voor een meer casual das in een makkelijk te combineren kleur. Ideaal om jouw winterse feestoutfit een stijlvolle twist te geven. Draag deze bijvoorbeeld in combinatie met een effen (stretch)overhemd voor een extra comfy feestlook!

3. Kerstkleuren in je das

Kerst is niet compleet zonder rijke kleuren zoals dieprood en bruin. Daarom is deze zijden stropdas met brede strepen ideaal voor de feestdagen. De kleuren in combinatie met de strepen doen aan een zuurstok denken. Combineer deze stropdas met wit overhemd. Is donkerbruin niet jouw kleur? Dan is er ook een blauwe variant!


Benieuwd naar meer winter accessoires? Wij laten onze favorieten zien!


4. Perfecte feestdas

Ga jij voor een subtiele outfit met een opvallende stropdas? Deze variant is een echte eyecatcher door de feestelijke print. Combineer ‘m met je mooie pak en een wit overhemd of ga voor casual met een jeans, overhemd en een net colbert.


Meer inspiratie voor de feestdagen? Dit draag je tijdens brunch of kerstdiner!


5. Knallend het jaar uit in rood

Een rode stropdas doet het altijd goed in combinatie met een zwart pak en wit overhemd. Of nóg opvallender; compleet in het zwart met een dieprode das. Deze zijden stropdas heeft een lichte structuur en glans. Dat is nog eens luxe!

6. Strik erom

Ben je niet zo’n stropdassen-man, maar wil je toch uitpakken? Dan is de vlinderdas vast je ding. Je kan deze dragen bij je favoriete pak, maar ook bij je casual chique outfit. Deze vlinderdas staat goed bij een donkerblauw of grijs pak.


Welke schoenen draag je onder je pak? Dat leggen we je uit!