Mode
6x de leukste (strop)dassen voor de feestdagen

6x de leukste (strop)dassen voor de feestdagen

Vier je kerst dit jaar alleen met je gezin of juist met een klein gezelschap vrienden? Met goed eten en een goede outfit maak je deze feestdagen pas echt gezellig. Of je dit jaar super chique gekleed gaat of juist meer uitpakt met een smart casual outfit draagt. Een feestelijke (strop)das maakt je look helemaal compleet.

6x de leukste (strop)dassen voor de feestdagen

Wil jij de perfecte finishing touch voor jouw feestoutfit? Wij delen onze favoriete stropdassen voor de feestdagen met je. Zo ben jij in een handomdraai extra feestelijk gekleed. En nee mannen, dan hebben we het niet over dassen met kerstbomen of sneeuwmannen. Gewoon winters en feestelijk voor de echte gentleman.

Profuomo Stropdas

1. Rode zijden stropdas met stippen

Wil jij jouw feestoutfit afmaken met een luxe stropdas? Kies voor een stropdas van 100% zijde en een subtiele structuur. De witte stippen maken de stropdas helemaal af, hierdoor is dit de perfecte feestelijke stropdas voor kerst! Deze das staat prachtig in combinatie met een donkerblauw of wit overhemd. Laat die feestdagen maar komen!

Profuomo stropdas

Welke feestelijke stropdasknoop is jouw favoriet? Bekijk hier de meest populaire!


Profuomo stropdas

2. Warm als een winterse trui

Ga je voor een casual chique outfit, of wil je graag de stropdas ook nog na de feestdagen doordragen? Dan kies je ook voor een meer casual das. Deze stropdas van Profuomo doet denken aan een warme trui. Ideaal om jouw winterse feestoutfit een stijlvolle twist te geven. Draag deze bijvoorbeeld in combinatie met een effen (stretch)overhemd voor een extra comfy feestlook!

Profuomo Stropdas
Dutch Dandies Stropdas

3. Kerstkleuren in je das

Kerst is niet compleet zonder rijke kleuren zoals dieprood en bruin. Daarom is deze zijden stropdas met brede strepen ideaal voor de feestdagen. De kleuren in combinatie met de strepen doen immers aan een zuurstok denken. Combineer deze stropdas met wit overhemd. Is donkerbruin niet jouw kleur? Dan kan je ook nog kiezen voor een blauwe variant!

Dutch Dandies Stropdas

Benieuwd naar nog meer winterse accessoires? Wij laten je onze favorieten graag zien!


Profuomo Stropdas

4. Perfect party stropdas

Ga jij liever voor een subtiele outfit met een opvallende stropdas? Deze variant is een echte eyecatcher door de feestelijke print. Combineer ‘m met je mooie pak en een wit overhemd of ga voor casual met een jeans, overhemd en een net colbert.

Profuomo Stropdas

Meer inspiratie voor de feestdagen? Dit draag je tijdens de brunch of het kerstdiner!


Profuomo Stropdas

5. Knallend het jaar uit in rood

Een rode stropdas zoals deze doet het altijd goed in combinatie met een zwart pak en wit overhemd. Of nóg opvallender; compleet in het zwart met een dieprode das. Deze zijden stropdas heeft een lichte structuur en glans. Dat is nog eens luxe!

Profuomo Stropdas
Vlinderstrik Profuomo

6. Strik erom

Ben je niet zo’n stropdassen-man, maar wil je toch uitpakken? Kies dan een vlinderdas! Je kan deze dragen bij je favoriete pak, maar ook bij je casual chique outfit. Bijvoorbeeld; jeans met een overhemd en een colbert. Deze vlinderdas in een bruine kleur staat goed bij een donkerblauw of grijs pak. Ook leuk; laat de kleur van je das terugkomen in je riem of schoenen!

Profuomo Vlinderstrik

Welke schoenen draag je onder je pak? Dat leggen we je uit!