Modellen in kerstoutfit

Van brunch tot familiediner:

dit is jouw kerstoutfit

Mannen opgelet! Staat die Kerstmis dresscode al vast? Of ben je nog op zoek naar een chique kerstoutfit? Hoe dan ook, de feestdagen zijn altijd een goed moment om je flink op te doffen voordat je aanschuift bij het kerstdiner of die casual brunch. Wij laten je onze favoriete outfits zien voor een geslaagde kerstlook!

Modellen in kerstoutfit

1. Casual chique kerstoutfit voor de brunch

Is de sfeer lekker ontspannen? Dan draag je natuurlijk veel liever een comfy en casual kerstoutfit dan een driedelig pak. Ga bijvoorbeeld voor een fijne jeans met stretch en een overhemd  met een pullover – of kies voor een lekkere coltrui. Geen kerststress als het aankomt op je outfit, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Draag onder je jeans een paar lichte, stijlvolle Chelsea boots. Dat maakt de look netter en toch stoer.

2. Strak in pak tijdens het kerstdiner

Zijn de feestdagen voor jou hét moment om een pak te dragen? Kies dan bijvoorbeeld voor een geruit pak of in een mooie donkere kleur. Maak je outfit af met feestelijke accessoires. Want alleen dat maakt je look écht een feestje. Ga voor een tof pochet in je borstzak of een stropdas met een feestelijke print.


Hoe draag je het pochet eigenlijk? Wij leggen het je uit!


3. Kerst dresscode: Black tie

Is de dresscode van je kerstborrel of -diner black tie? Dan trek je uiteraard een smoking aan. Het tweedelige kostuum met een helderwit smokingoverhemd wordt alleen gedragen bij speciale feestelijke gelegenheden. De smoking is dus perfect voor je kerstlook! Draag onder je smoking geklede schoenen, het liefst van lakleer en maak je look af met een nette, zwarte vlinderdas.

4. Maak je kerstoutfit af met feestelijke accessoires

Is je kerstoutfit op het oog helemaal perfect? Met de juiste accessoires maak je écht af. Elke outfit Draag bijvoorbeeld een strik of stropdas om je outfit net een extra feestelijke touch te geven. Ook kan je kiezen voor een hippe schoen met een bijpassende riem. Zo ben jij in 1x klaar!