Mode
6x winterse sneakers voor warme voeten

6x Winterse sneakers voor warme voeten

Belanden jouw sneakers direct na de zomer in de kast? Gemiste kans! Met deze temperaturen kan je jouw trouwe sneaker ook gewoon aan. Ze zijn immers comfortabel en stevig. Waar je wel even rekening mee moet houden is of ze waterdicht en goed geïsoleerd zijn. Daarnaast is een zool met goede grip ook wel prettig wanneer het vriest.

6x winterse sneakers voor warme voeten

Welk model helpt jou door de koude winter? Met onze top 6 ben jij verzekerd van warme voeten. Winter? Check! ✅


Leren bruine hoge sneakers van Santoni

1. Hoog en warm: leren sneakers van Santoni

Eerlijk is eerlijk, Santoni sneakers zijn een fikse investering. Maar de comfortabele zool, hoogwaardige leer en hoge padded fit maken al een boel goed. Dit is een stevige sneaker waarmee je meerdere winters trotseert, maar voortaan wél met warme voeten dus.

Santoni Sneakers
Blackstone suede leren beige sneakers

2. Halfhoog en veelzijdig: beige van Blackstone

Deze winterse suede sneaker heeft veel weg van een boot. Warme kleur, stevige rubberen zool en een suede leren afwerking. Ook is het voetbed uitneembaar, ideaal wanneer je schoen verregend is en goed moet drogen –  of je speciale zolen nodig hebt.

Blackstone Sneakers

Zijn jouw schoenen wel klaar voor de winter? Onderwerp ze aan een grondige wintercheck.


Nubikk Dusk Marine zwart grijze sneakers, chunky model met witte zool

3. Superstevig: de chuncky Dusk Marine van Nubikk

Praat je over stevig, dan heb je het over de chunky Nubikk Dusk Marine Sneaker. Superveel grip op natte blaadjes of gladde sneeuw en gemakkelijk te combineren onder jeans, chino of cargo. De zool is ultra-lichtgewicht dus lekker comfortabel. Wat wil je nog meer?

Nubikk Dusk Marine Sneakers
Floris van Bommel donkerblauwe sportieve sneakers

4. Najaarskleuren: Floris van Bommel sneaker

Beetje kleur nodig dit najaar? Dan ga je voor deze bijzondere donkerblauwe Floris van Bommel sneaker. Een warmer gevoel is er bijna niet. De witte zool en stoere vetersluiting zorgt voor een sportief geheel.

Floris van Bommel Sneakers

Is jouw garderobe al najaarsproof? Wij delen onze favorieten voor dit seizoen.


blackstone tarmac sneakers suede leer groen

5. Stevige leren sneaker: Blackstone TG43

Lichtgewicht EVA zool en stoere, stevige uitstraling. De donkergroene Blackstone sneaker is een multifunctionele deze winter. Kan prima onder een pantalon, maar ook onder je jeans. Het leer is gemakkelijk schoon te houden. Dat scheelt weer poetsen!

Blackstone Tarmac Sneakers
Nubikk Jagger Pure beige witte nette sneakers

6. Netjes en winters: Nubikk Jagger Pure

Een nette uitstraling en tóch geschikt voor Nederlandse winters? Met het sneakermerk Nubikk zit je dan helemaal goed! Minimalistisch beige met wit, maar super stijlvol. De leren voering en suède buitenkant houden je voeten lekker warm. 👌

Nubikk Jagger Pure Sneakers