Mode
Onze favoriete manteljassen voor elk seizoen

Onze favoriete manteljassen voor elk seizoen

Zonder moeite superstijlvol voor de dag komen? De mantel draag je casual én netjes. Daarnaast geeft deze warme jas een modieuze draai aan je outfit. Tegenwoordig kunnen manteljassen tegen wind, regen en met name de kou. De meesten zijn namelijk uitgerust met een extra binnenjas. Zo kan jij de mantel het hele jaar door dragen! Wij laten je onze favorieten zien.

Onze favoriete manteljassen voor elk seizoen

1. Korte, sportieve mantels

De Recall manteljassen zijn tijdloos en geschikt voor iedere dag. Combineer ‘m met een jeans, chino of pantalon, het kan allemaal. De jas heeft een klein motief in de stof en een gevoerde binnenjas – perfect voor de wat koudere temperaturen. De jas is gemaakt van wol en een polyester mix. Dit houdt je lekker warm en zorgt ervoor dat de jas niet vervormt.


Benieuwd naar de jassentrends van dit moment? Die hebben wij voor je uitgezocht!


2. Opvallende business coats

Dit is dé (tussen)jas voor naar kantoor. Ga voor een nette look en combineer met een overhemd, colbert en een pantalon. De kleine details als knoopjes op de mouw en een borstzak geven de jas extra klasse. Door het patroon is hij gemakkelijk te dragen met kleurtinten als bruin, zwart en blauw.

3. Modieuze vrijetijdsjas

Ga jij voor subtiele details en een verfijnde afwerking. Ga dan voor een manteljas met print. Dit zorgt voor een casual chique look en kan naar verschillende gelegenheden gedragen worden. Combineer met een jeans en trui voor een comfortabele outfit.


Ga jij liever voor een warme parka? Bekijk onze beste winterjassen voor strenge winters.


4. De échte klassieke manteljas

De manteljas van Campbell is sportief én warm door de aangehechte binnenjas. De blauwe kleur geeft een klassieke uitstraling waardoor hij ook gemakkelijk te combineren valt. De jas is voorzien van een steekzak en twee binnenzakken. Combineer ‘m met een overhemd en chino voor een nette klassieke look.