Mode
jassentrends 2024

De herfst/winter jassentrends van 2024

Ochtendmist, scherpe wind en dalende temperaturen komen eraan. Maar ben jij eigenlijk wel klaar voor het najaar? Een stijlvolle jas houdt je warm. De nieuwste jassentrends voor dit najaar variëren van sportieve winterjacks tot elegante mantels. Twijfel je welke jas echt bij je past? We nemen de trends van dit seizoen met je door - inclusief bijpassende outfits natuurlijk!

jassentrends 2024

1. Varsity jackets

Met contrasterende kleuren, sportieve strepen en opvallende patches brengt de Amerikaanse universiteitsstijl weer een frisse wind in de herfstmodes voor heren. Varsity jackets combineren een stoere retro-uitstraling met ultiem comfort. Of je nu kiest voor een complete Varsity-look of het jack subtiel integreert in je garderobe, dit veelzijdige item biedt tal van mogelijkheden voor mannen die hun stijl willen opfrissen met een vleugje sportieve nostalgie.


In voor wat meer ruimvallende kleding? Ontdek de comfortabele trend.


2. Herfst bodywarmers

De bodywarmer is een veelzijdig item dat je het hele jaar door kunt dragen, maar komt vooral in de herfst goed tot zijn recht. Het is een praktisch kledingstuk dat zowel binnen als buiten gedragen kan worden en direct fungeert als extra laag. Combineer hem bijvoorbeeld over een trui of T-shirt voor een moeiteloze, stijlvolle look. Probeer eens een bodywarmer te dragen met een coltrui in dezelfde tint voor een sportieve, maar klassieke uitstraling. Dit creëert een casual-chic look waarmee je altijd goed voor de dag komt.

3. Lange mantels

Een jas kan je look echt naar een hoger niveau tillen. Met een lange mantel ben je dit najaar verzekerd van stijl en comfort. Kies voor tijdloze tinten zoals beige of bruin om helemaal on-trend te blijven, of durf op te vallen met een mantel met een subtiele print. Een lange jas voegt direct een vleugje elegantie toe aan elke outfit, waardoor je zelfs op winderige dagen stijlvol voor de dag komt.

4. Gewatteerde winterjassen

Gewatteerde jassen zijn een onmisbaar item in de najaarsgarderobe van de moderne man. Wat deze jassen zo populair maakt, is niet alleen hun warmte, maar ook hun veelzijdigheid. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, van tijdloos klassiek tot sportief en functioneel. Met een stijlvolle gewatteerde winterjas ben je helemaal klaar om het najaar comfortabel en modieus te trotseren. Een musthave voor elke man die waarde hecht aan zowel comfort als uitstraling.