Mode
jassentrend-2023-2024-1150x365px

De herfst/winter jassentrends van 2023-2024

Ochtendmist, scherpe wind en dalende temperaturen komen eraan. Maar ben jij eigenlijk wel klaar voor het najaar? Een stijlvolle jas houdt je warm. De nieuwste jassentrends voor het najaar van 2023 variëren van sportieve winterjacks tot elegante mantels. Twijfel je welke jas echt bij je past? We nemen de trends van dit seizoen met je door - inclusief bijpassende outfits natuurlijk!

Blog jassentrends herfst winter 2023

1. Varsity jackets

Met contrasterende kleuren, sportieve strepen en opvallende emblemen komt de Amerikaanse universiteitsstijl weer helemaal tot leven in de najaarstrends voor heren. Varsity jackets zijn stoer en retro, maar ook super comfortabel. Of je nu voor een volledige Varsity-look gaat of een enkel stuk aan je garderobe toevoegt, een varsity jack biedt veel opties voor mannen die hun stijl willen vernieuwen met een beetje sportieve nostalgie.


In voor wat meer ruimvallende kleding? Ontdek de comfortabele trend.


2. Herfst bodywarmers

De bodywarmer draag je met gemak het héle jaar door. Maar vooral tijdens de herfst kom je met dit praktische item stijlvol voor de dag. Zo draag je ‘m zowel binnen als buiten en dient het direct als extra laag. Bijvoorbeeld over je trui of T-shirt. Draag een bodywarmer eens met een coltrui in dezelfde kleur als de bodywarmer. Zo combineer je sportief met klassiek voor een echte casual-chic uitstraling.

3. Lange mantels

Een jas kan je outfit maken of breken. Met een lange mantel trotseer jij het najaar in ieder geval in stijl. Ga voor een beige of bruintint om helemaal in trend te blijven. Of kies voor een mantel met een print. Een lange jas maakt iedere look chic. Zo loop jij er met die frisse wind stijlvol bij!

4. Gewatteerde winterjassen

Gewatteerde jassen zijn een absolute musthave in de najaarsgarderobe van de moderne man. Wat de gewatteerde jas zo populair maakt is niet alleen hun warmte, maar ook hun veelzijdigheid. Je vindt ze in verschillende stijlen, van klassiek tot sportief. Trotseer het najaar helemaal in stijl met een prachtige gewatteerde winterjas. Enneh... dit jaar zijn opvallende prints en kleuren in je gewatteerde jack al helemaal de musthave.