Mode
Model met coltrui en colbert aan, herfst sfeer

Met deze broeken kan jij het najaar aan

Wil jij eens wat anders dragen dan je favoriete jeans? Ga voor variatie met je najaarsbroek. We zien tenslotte steeds vaker een geruite pantalon of een mix-en-match colbert met een hippe chino of spijkerbroek. Deze herfst- en wintermaanden ga je voor winterse stoffen, ruiten en warme herfsttinten. Wij nemen je mee langs de musthaves voor het seizoen. Welke is jouw favoriet? 👇

Model met jeans en sneakers aan, herfstsfeer

Trends broeken najaar/winter 2021-2022

Dit najaar zien we veel verschillende soorten broeken voorbij komen. Van pantalons met jogger-details en zachte stoffen tot chino’s. Maar ook de geruite broek is ook dit jaar weer onmisbaar in je kast. Deze herfst en winter zijn aardetinten en warme roodtinten onmisbaar.

1. Veelzijdige donkerblauwe pantalons

De donkerblauwe pantalon is altijd goed. 👌 Je draagt de pantalon gemakkelijk naar kantoor of naar die familieverjaardag. In het najaar combineer je donkerblauw en een grijsblauwe tint mooi met warme herfstkleuren. Ook de stoere ruit van bijvoorbeeld je overshirt is prima te combineren met een navy broek. Zorg voor een geslaagde najaarslook door de kleur van je broek terug te laten komen in de ruit van je overshirt of colbert.

2. Najaarsbroek: een goede basic jeans

Een donkere wassing past voor formele en informele gelegenheden. Bijvoorbeeld de Dutch Dandies by DENHAM jeans. Deze donkerblauwe jeans, met opvallende steekzakken, kan je eindeloos combineren. Onder je nette colbert, met een warme coltrui, een stoer overshirt of met een hoodie. Met een goede donkerblauwe broek kan jij het najaar aan.


Meer outfitinspiratie met blauw? Lees dan: “Veilig blauw? Zo combineer je de blauwe broek verrassend.’


3. Geruite pantalon

Je kan er donder op zeggen dat de ruit ieder najaar terugkomt. En gelukkig maar! Heb je moeite met het combineren met print? Ga voor een effen (col)trui of overhemd. Ga jij voor een neutrale ruit of juist een opvallende check?


Wil je nog meer inspiratie voor je najaarsgarderobe? Wij laten je dé musthaves zien!


4. Stoere cargo broeken

De cargo broek droegen we natuurlijk afgelopen zomer al, maar in de winter mag íe ook. 👍

Een stoere broek die je ook prima casual chic draagt. Draag de broek met een trui of een oversized shirt. Om je outfit wat netter te maken kan je ook kiezen voor een mooie aangesloten coltrui en nette schoenen.

5. Warme winterse joggers

In de winter dragen we natuurlijk ook graag in een warme joggingbroek. Lekker voor op de bank met Netflix of naast het voetbalveld net voor de winterstop. Tegenwoordig wordt de jogger steeds stijlvoller, bijvoorbeeld de stoere modellen van Lyle & Scott en Airforce. Fashionable en comfortabel, zo kom je het najaar wel door!