Mode
Een chino combineren? Dat doe je zo!

Een chino combineren? Dat doe je zo!

Switch jij het liefst van zakelijk naar casual in een handomdraai? Met een chino ga je hoe dan ook voor een verzorgde look. Zelfs als het wat netter moet. Ga jij voor een effen broek, een opvallende print of de zomerse witte variant? Die chinobroek combineren doe je zo!

Een chino combineren? Dat doe je zo!

1. De blauwe chino combineren

Een nette, effen broek is voor iedereen onmisbaar. Vooral een blauw model kan je eindeloos combineren. Draag je broek met een overhemd met print, een gekleurde polo of een T-shirt. Rol de mouwen van je overhemd op voor een nonchalante look. Maak je outfit af met een paar witte sneakers.

2. De chinobroek in een opvallende kleur

Een chino kan je gerust in een opvallende kleur dragen. Zeker in combinatie met verschillende structuren. Combineer ‘m bijvoorbeeld met een fijn gebreide trui. Draag je twee aanwezige kleuren? Breek de kleurencombinatie dan met een wit overhemd. Durf te dragen!

3. Chino’s met print dragen

Is de ruitprint nog steeds je favoriet? Onthoud de vuistregel en jij kan een chino met print altijd aan! Eén kleur uit de print van je chino komt (bijna) altijd terug in een onderdeel van je outfit. De rest hou je rustig voor een mooie casual look.


Meer weten over de broek? Wij geven je een snelcursus.


4. Zo draag je de zomerse witte chino

Wit combineert goed met natuurtinten. Een kleurencombinatie die ook nog eens heel erg de trend is. Ga voor een witte chino in combinatie met (licht)blauwe, grijze en beige tinten. Kies je voor een casual chique look, draag dan de chino met een colbert en overhemd.