Een chino combineren? Dat doe je zo!

Een chino combineren? Dat doe je zo!

Switch jij het liefst van zakelijk naar casual in een handomdraai? Met een chino ga je hoe dan ook voor een verzorgde look. Zelfs als het eens wat netter moet. Ga jij voor een effen broek, een opvallende print of de zomerse witte variant? Die chinobroek combineren doe je zo!

Een chino combineren? Dat doe je zo!

1. De basic blauwe chino combineren

Een nette, effen broek is voor iedereen onmisbaar. Vooral een blauw model kan je eindeloos combineren. Praktisch dus, zo’n blauwe chino. Draag je broek bijvoorbeeld met een overhemd met print, een gekleurde polo of een shirt met een gemêleerd effect.

Maak je outfit af met semi-nette veterschoenen en een fijne zonnebril. Rol de mouwen van je overhemd op voor een nonchalante, zonnige look. Wil je een tikje netter? Dan ga je natuurlijk voor een nette gespschoen. Beide combinaties zijn helemaal prima voor op het terras.

2. De chinobroek in een opvallende kleur

In de zomermaanden kan je gerust kleur kiezen. Zeker in combinatie met verschillende structuren. Draag je twee aanwezige kleuren? Breek de kleurencombinatie dan met een wit overhemd. Durf te dragen!

3. Chino’s met print dragen

Is de ruitprint nog steeds je favoriet? Of is print niet helemaal je ding? Onthoud de vuistregel en jij kan een chino met print altijd aan. Eén kleur uit de print van je chino komt terug in een onderdeel van je outfit. De rest hou je rustig.


Wil jij meer weten over deze bijzondere broek? Lees dan: “Wat is een chino?


4. Zo draag je de zomerse witte chino

Wit combineert goed met natuurtinten. Een kleurencombinatie dieook nog eens heel erg trendy is. Ga bijvoorbeeld voor wit in combinatie met (licht)blauwe, grijze en beige tinten. Kies je voor een casual chique look, draag dan een witte chino met colbert en overhemd. Combineer hierbij de patronen, zoals een brede streep onder het colbertje met een fijne ruit.