Mode
pantalon blog

Zo draag je de pantalon casual

Ook buiten kantooruren die pantalon aan? Kan gewoon! De pantalon is heus niet alleen zakelijk. Je combineert ‘m namelijk heel gemakkelijk casual. Ga bijvoorbeeld eens voor een trendy sneaker onder je pantalon. Zo krijg je meteen een sportieve look. Bekijk onze outfitinspiratie en creëer casual looks met je favoriete pantalon in een handomdraai.

pantalon blog

1. Wat te dragen op een pantalon

Zoals je misschien wel weet, wordt de pantalon van origine vooral gedragen onder een colbert of vormt het - met een jasje - een pak. Het is in principe een chique benaming voor een nette broek met rechte pijpen. Toch kun je deze ook goed stijlen met een stoere polo en je favoriete sneakers. Zeker een variant met jogger details óf met stretch. Kan je ook casual én netjes gekleed naar die verjaardag.


Benieuwd wat je nog meer kan dragen op een pantalon? Zo combineer je de pantalon.


2. Casual je pantalon combineren met denim

De trend om een pantalon op een casual manier te dragen, is overgewaaid uit New York. De urban lifestyle die deze stad kenmerkt, zorgde ervoor dat deze trend daar al snel werd opgepakt. Het mooie van een nette broek samen met casual items is dat je het meeste uit je garderobe haalt. Hoe doe je dit nou het beste? Nou, heel simpel… Ga voor een wit T-shirt met een spijkerjack. De ultieme stoere casual look.

3. Draag de pantalon casual met sneakers

Sneakers zijn key in je ‘casual pantalon look’. Hiermee zorg je voor een mooi contrast tussen netjes en sportief. Door het goed met elkaar af te stemmen leg je de nadruk op de sneakers wat zorgt voor een meer nonchalante look. Maak het af met een stijlvolle sweater of hoodie.