Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Mode
model in driedelig lichtroze trouwpak bij deur op locatie

Een roze trouwpak? Dit is je inspiratie!

Natuurlijk is roze is niet voor iedere toekomstige bruidegom weggelegd. Maar, geloof ons als we zeggen dat het glazuur heus niet direct van je tanden springt bij onze trouwopties. Roze kan namelijk heel subtiel, stoer of juist super stijlvol. Wij geven inspiratie van pastel driedelig en bijna-paars tot donkerroze maatwerk.

Bruidegom met vrienden in roze trouwpak en gekleurde pakken voor getuigen

1. All-out in driedelig roze

Voor de klassieke bruidegom is een driedelig pastelroze pak van wol met zijde ideaal. Draag dit in combinatie met een off-white overhemd, lichte stropdas en dito pochet. Deze combinatie werkt lekker omdat de knoopjes en voering van het pak ook licht van kleur zijn. Draag hierbij luxe loafers of een mooie, nette gespschoen.

Lichtroze met offwhite combineert mooi wanneer je partner ook een net-niet spierwitte trouwjurk draagt. Of juist een vergelijkbaar overhemd met bijvoorbeeld een lichtblauw pak.


Met onze tips weet je altijd welke schoen je onder een pak draagt.


2. Mix & Match: het roze colbert

Is jullie trouwdag wat losser of is een pak gewoon niet je ding? Je creëert heel gemakkelijk een nette trouwoutfit met een luxe colbert, overhemd en chino. Nette schoenen zijn niet verplicht, maar maken de outfit wel af. Trek deze semi-casual look door en laat de das lekker achterwege. Maar voeg voor het nette accent juist weer wel een pochet toe. Maakt je look toch helemaal af.

3. Tikje subtieler: roze detail

Wel roze, maar geen compleet roze pak? Dan ga je voor roze in je overhemd of je colbert. Draag je een print. Dan laat je de das weg en ga je eventueel voor een tof pochet in roze of een andere tint uit de print. Nette schoenen eronder en jij bent ook klaar voor het jawoord.

4. Luxe roze: maatwerk

Wil jij een rozetint die écht supergoed bij je past? Dan is maatwerk je beste optie. Heb je niet alleen een heel persoonlijk pak, het past ook nog eens perfect. Je kiest dan zelfs je eigen pasvorm – handig wanneer je liever een ruimer model draagt dan de gangbare slim fits. Twee keer per jaar komen er nieuwe collecties stoffen en voeringen binnen. Dus vast ook die gave roze waar jij naar op zoek bent.

blog roze trouwpak
blog roze trouwpak

5. Roze trouwaccessoire

Wel een kleine hint roze, maar niet teveel? Dan ga je voor een roze accessoire. Bijvoorbeeld in combinatie met een blauw, diepgroen of beige trouwpak. Staat super stijlvol, beloofd.