Mode
Hoe combineer je een bomberjack?

Hoe combineer je een bomberjack?

Voor- en najaar zijn in ons land soms flink wisselvallig. Ben je het zat om flink te balen als je onverwacht met kippenvel of een nat pak rondloopt? Een outfit met lagen is dan écht jouw redding. En daar komt een stoer en praktisch bomberjack goed bij van pas. En zo draag je ‘m heel veelzijdig.

Hoe combineer je een bomberjack?

1. Semi netjes: bomberjack met een pantalon

Hoewel de bomber een militaire oorsprong heeft, is een enigszins nette outfit met dit jack echt niet ongewoon. Contrast is key. Combineer je geruite pantalon met een goede basic polo, een contrasterend jack en sneakers.

Zorg dat de kleur van je jack terugkomt in de print van je pantalon. Hoe subtiel ook. Hou de rest van je outfit rustig. Zo maak je heel gemakkelijk één geheel van jouw look.


Jouw schoenenkast vol vergeelde sneakers? Met onze tips worden ze weer spierwit.


2. Het klassieke jack met een stoere tint

Een stoere outfit of lekker casual, maar lekker warm? Dat is precies waar een bomberjack voor bedoeld is. Ga voor een klassieke army tint en combineer met je favoriete T-shirt en jeans. Laat het de kleur van je jack terugkomen in je schoenen en jouw outfit is in één keer compleet.

Extra fijn: dit PME bomberjack is waterafstotend, dus kan je prima als tussenjas dragen.

3. Sportief met een bomber-vest

Is een waterdicht jack wat veel van het goede? Dan ga je voor een vest met bomber-elementen. Net iets luchtiger en toch lekker praktisch en warm. In het voorjaar draag je jouw grijze vest met een wit T-shirt, lichte jeans met wassingen en stoere sneakers. In het najaar met een donker shirt en idem laarzen.