Mode

Petje af:

deze petten passen bij jou

Slechte haar-dag of zonnige dag voor de boeg? De pet maakt je sportieve outfit helemaal af. Hoe je deze klep draagt? Wij vertellen welke pasvorm, kleur en stijl het beste bij jou past!

1. Pasvormen van de klep

Welke pet is voor jou weggelegd? Je hebt namelijk petten met ronde en rechte kleppen. In principe is een ronde klep altijd goed! Heb je een rond gezicht, dan kan het zijn dat een rechte klep of flat cap jou beter staat. Twijfel je? Dan is het gewoon een kwestie van komen passen. En mocht je er dan nóg niet uitkomen, staan onze modeadviseurs altijd voor je klaar.

Ook zit er verschil in de grootte. Daarom heeft een pet een verstelbare band. Zo zorg je ervoor dat je hoofddeksel strak genoeg zit en niet afwaait. Maar doe deze ook weer niet te strak om hoofdpijn en een rode rand op het voorhoofd te voorkomen.


Wil jij echt met de (zomer)trends mee? Ga voor een J.C. RAGS Bucket Hat!


2. De beste kleuren voor jouw pet

Koop je een pet, dan is het van belang dat je goed op de kleur let. Met een donkerblauwe variant ben je eigenlijk altijd veilig.Met kleuren zoals groen, geel, oranje en roze moet je juist uitkijken. Deze kleuren kunnen je al gauw erg bleek maken Bedenk bij het kopen van een witte pet dat deze ideaal is tegen de zon, maar dat deze wel erg snel vies kan worden.


Nog een zwemshort nodig? Bekijk de zwembroekentrends.


3. Draag je pet stoer én casual

Hoe draag je een pet dan het beste? Het liefst draag je ‘m als deze échtin je kledingstijl past. Draag je modebewuste en stoere kleding? Ga dan voor een merk met een kleur die terugkomt in je outfit. Ben je een buitenmens is een variant met een ronde klep en een egale kleur misschien meer je ding.

Stoere look

Casual look