Mode
Zwembroekentrends voor in en aan het zwembad

Zwembroekentrends voor in en aan het zwembad

Trotseer jij het opblaaszwembad in de tuin óf is die verre vakantie al geboekt? Hoog tijd voor verkoeling in je nieuwe zwemkleding. In deze zwembroekentrends mag jij in de zomer van 2023 zéker gezien worden.

Zwembroekentrends voor in en aan het zwembad

1. Terug naar de 80's met de korte zwemshort

Voel je je wat nostalgisch? Met hitseries als Stranger Things kan het ook bijna niet anders dan dat oude trends opnieuw dé musthaves van dit seizoen worden. Je surfer-short van vorig jaar moet plaats maken voor een hoger – en ietwat strakker – model.


Helemaal in je element met retro? Probeer dit seizoen dan eens het tropische overhemd.


2. Streepjes op je strandkleding

Lekker praktisch. Strepen waren vorig jaar namelijk al immens populair. Wil je écht de (zee)ster van het strand zijn? Dan ga je ook nu weer voor een kleine knipoog naar oude trends. De horizontale, smalle streepjes zorgen ervoor dat je langer oogt. Ideaal wanneer je ‘mister tall and handsome’ wil zijn.


Tip:
Draag je streepjes en wil je even naar de strandtent? Draag dan een effen polo of T-shirt in de kleur van je zwembroek.

3. Lichtgekleurde zwembroeken

Toegegeven, voor deze trend moet je wel gezegend zijn met een (zon)gebruinde huid. Ben jij al helemaal om? Let dan wel op dat je voor een goede kwaliteit gaat, omdat een lichte kleur sneller kan doorschijnen.

4. Camouflagetinten

Gelukkig zullen we je ook in legergroen en khaki héus wel zien zitten op je strandbedje. Toch zijn camouflagetinten dé kleur van deze zomer. En vooruit, dan vergeven we het je ook als je zwembroek wat langer valt.

5. Logo's en grafische designs

Fan van grafisch? Dan is deze zwembroekentrend wat voor jou. Een opvallend merkdesign is niet meer weg te denken op je kleding. Of het nu gaat om een logo of de merknaam zelf. Prima te combineren met een andere print- of kleurtrend.