Weekenddeal: 20% extra korting op SALE items! De korting is al verrekend in de prijs. Shop nu

Mode
In deze winterse outfits trotseer jij de kou

In deze winterse outfits trotseer jij de kou

Helaas kom je met alleen je favoriete trui de winterdagen niet heelhuids door. Dus, vul jij je garderobe lekker aan met modieuze coltruien, warme jacks én stoere sweaters. Heb je nog steeds geen idee met welke stijlvolle, winterse outfits jij de koude dagen doorkomt? Wij vertellen het je!

In deze winterse outfits trotseer jij de kou

1. Een fijne coltrui

Met een coltrui straal je al snel stijl uit. Maar wat ook lekker is: de coltrui is super-praktisch en een échte alleskunner. Je draagt ‘m namelijk op zichzelf én ook in lagen. Ga bijvoorbeeld voor een stoer, geruit overshirt over je col. Want ook de ruit is dit najaar haast onmisbaar in. Of de print nu subtiel of juist opvallend aanwezig is… het kan allemaal.


Meer outfitinspiratie met de coltrui? Zo combineer je 'm!


2. Een warme en sportieve trui met overhemd

Ben jij eigenlijk altijd gekleed in een overhemd? Draag ‘m in de wintermaanden dan in lagen. Dan is het lichtblauwe overhemd van het sportieve Nederlandse automerk Donkervoort ideaal voor jou. Het overhemd heeft een comfortabele stretchkwaliteit. Hierdoor kan je deze ook nonchalant uit de broek dragen, om vervolgens dit te combineren met een stoere sweater of juist met een chique colbert.


Meer sneakers voor het najaar? Lees dan: “6x winterse sneakers voor warme voeten.”


3. Het perfecte colbert voor het najaar

Netjes en verzorgd, maar toch warm, aangekleed zijn deze winter? Dan kies je voor een blauw colbert. Combineer voor een  nette outfit met een donkerblauwe pantalon. Wil je eens iets anders? Dan kan je ook gaan voor een gilet. Combineer deze met een wit overhemd en blauwe das. Maak je look af door nette schoenen met suède te dragen - om zo een warme touch aan je winteroutfit te geven.

4. Klassieke winterse outfit

Een mooi overhemd met een warme pullover in bordeaux is echt dé look van dit seizoen. Combineer met een fijne chino. Mooi meegenomen, een goede chino draag je ook prima in andere outfits. Deze chino is voorzien van stretch, zodat jij de winter comfortabel doorkomt! Maak je outfit af met witte sneakers die een tikje hoger vallen. Is fijn tegen koude enkels