Mode
One (size) fits most: Outfits voor alle mannen

One (size) fits most:

Outfits voor alle mannen

Je kledingmaat is wat ons betreft niet belangrijk. Het gaat tenslotte om de pasvorm en natuurlijk hoe jij je in je outfit voelt. Maar je kleding moet wel goed passen. Daarom delen wij outfits voor alle mannen. Deze merken hebben een grote maatboog, waardoor jij sowieso die look vindt die bij je past. Of je nu maat M draagt of 3XL.

One (size) fits most: Outfits voor alle mannen

1. De klassieker: poloshirt met jeans

Heb jij graag genoeg af te wisselen? Dan ga je voor gemakkelijk te combineren kleuren zoals navy, donkergroen, wit, zwart en grijs. Combineer met een jeans (met stretch) en donkere wassingen. Met lagen in je outfit kan je ook blijven afwisselen. Plus, die laag zorgt ervoor dat je lengte creëert in je look. Da’s wel zo lekker, welke maat je ook draagt.

2. Frisse look met een jack of jas

Een stoere, camelkleurige chino is een fijne combinatie met een goed denim jack. En vooruit…  ook gewoon met een stoere jas. Draag daarbij een overhemd dat je look lekker nonchalant maakt. Een fris paar sneakers maken deze stoere look af. En wil je een tikje netter? Dan ga je voor stijlvolle loafers en een colbert.


Ontdek de jassentrends van dit seizoen. Weet jij welke je aan kan.


3. Netjes in mix & match

Ben je echt helemaal klaar met al dat gedoe rondom de juiste maat als het op je pak aankomt? Dan is mix en match de oplossing die je zocht. Je kiest dan namelijk het jasje los van je pantalon. Ideaal wanneer die beter twee verschillende maten kunnen hebben. Enneh… nog even een tip van ons. Koop meteen die tweede pantalon er ook bij. Die slijten namelijk harder dan je jasje. Kan je jouw nieuwe favoriete combinatie nóg langer aan.

4. Comfortabel weekend in een hoodie

De broeken van Pierre Cardin staan bekend om hun mooie, ruimere pasvorm n stretch. Nóg eens mooi meegenomen, de maten van deze broeken gaan van 30 (S) tot 42 (4XL). Ideaal dus voor jouw weekenddag. Kies een lichtere tint, of net wat meer kleur dan je normale go-to outfit. En wil je een keer geen jeans? Dan ga je voor een stoere 5-pocket. Goede sneakers eronder en jij bent er klaar voor.