Mode

Met deze longsleeves combineer je eindeloos

Op zoek naar een item dat je echt altijd aantrekt? We overdrijven niet, beloofd. Ga voor een longsleeve. Dit T-shirt met lange mouwen draag je zowel in de zomer als de winter. En met lagen draag je de longsleeves ook prima in een formele look. Voor welke outfit ga jij?

Wat is een longsleeve trui?

Makkelijk gezegd betekent een longsleeve een T-shirt met lange mouwen. Oftewel een dunne trui die je gemakkelijk combineert onder een overshirt of jack. Ook ideaal te dragen met een casual overhemd of een net colbert.

1. Zo draag je de basic longsleeve

Een basic-model hoeft allesbehalve saai te zijn! Effen longsleeves bieden juist eindeloze combinatiemogelijkheden. Voor een casual look draag je een longsleeve met je favoriete jeans en een fijn jack. Wil je het wat formeler aanpakken? Kies dan voor een longsleeve met V-hals over een overhemd voor een stijlvolle, gelaagde outfit. Simpel, maar altijd veelzijdig!


Wil je nieuwe aanwinsten voor jouw garderobe? Dit zijn de perfecte basics voor de man.


2. Lagen met longsleeves

Het grootste voordeel van longsleeves is dat ze perfect zijn voor laagjes. Combineer een longsleeve eenvoudig met een jack of overshirt voor een gelaagde, stijlvolle look. Voeg een stoere cargobroek en witte sneakers toe om je outfit compleet te maken. Onze tip: het merk J.C. RAGS biedt ideale kledingstukken om eindeloos mee te combineren. Zo creëer je moeiteloos diverse trendy looks!


Meer tips over lagen? Zo draag je lagen als een baas


3. Slim fit trui met ronde hals

Liever een wat strakker model? Kies dan voor een slim fit longsleeve. Dit model heeft een slankere pasvorm dan de regular variant, waardoor het perfect is om solo te dragen voor een gestroomlijnde look. Bovendien is het ideaal als extra laag onder een trui voor extra warmte en stijl. Veelzijdig en Comfortabel!

4. Business casual met een longsleeve

Op zoek naar een nette look, maar liever niet te formeel? Kies dan voor een longsleeve met knoopjes. Dit model heeft de uitstraling van een polo of overhemd, maar blijft lekker casual. Combineer het met een stijlvol colbert en een nette chino voor een moeiteloze kantooroutfit. Maak de look compleet met veterschoenen. Perfect voor een professionele, maar ontspannen uitstraling.