Mode
Met deze longsleeves combineer je eindeloos

Met deze longsleeves combineer je eindeloos

Op zoek naar een item dat je echt altijd aantrekt? We overdrijven niet, beloofd. Ga voor een longsleeve. Dit T-shirt met lange mouwen draag je zowel in de zomer als de winter. En met lagen draag je de longsleeves ook prima in een formele look. Voor welke outfit ga jij?

Met deze longsleeves combineer je eindeloos

Wat is een longsleeve trui?

Makkelijk gezegd betekent een longsleeve een T-shirt met lange mouwen. Oftewel een dunne trui die je gemakkelijk combineert onder een overshirt of jack. Ook ideaal te dragen met een casual overhemd of een net colbert.

1. Zo draag je de basic longsleeve

Het basic model betekent niet dat het saai is… integendeel! Longsleeves in een effen kleur combineer je namelijk eindeloos. Voor een casual look draag je een ronde hals trui met je favoriete jeans en fijn jack. Bij een formele look ga je voor een longsleeve met V-hals over je overhemd.


Wil je nieuwe aanwinsten voor jouw garderobe? Dit zijn de perfecte basics voor de man.


2. Lagen met longsleeves

De beste eigenschap van longsleeves is dat je ze gemakkelijk draagt met lagen. Zo combineer je het shirt met lange mouwen met een jack of overshirt. Een stoere cargo en witte sneakers eronder en dan is je trend look helemaal af. Onze tip: het merk J.C. RAGS is perfect om te combineren! Eindeloze outfits dus. 😉


Meer tips over lagen? Zo draag je lagen als een baas


3. Slim fit trui met ronde hals

Heb jij liever een iets meer aangesloten model? Ga dan voor een slim fit longsleeve. Dit model is heeft een net wat slankere pasvorm dan een regular longsleeve. Ideaal om op zichzelf te dragen.  Maareh… deze draag je ook makkelijk onder je trui als extra laag!

4. Business casual met een longsleeve

Beetje netjes, maar liever niet té? Ga voor een longsleeve met knoopjes. Heeft wat weg van een polo of overhemd, maar niet té 😉. Draag er een goed colbert en nette chino onder. Veterschoenen om het af te maken. Altijd goed voor een kantoordag.