Mode
Stijlvolle mannen opgelet: zo draag je jouw Chelsea boots

Stijlvolle mannen: zo draag je Chelsea boots

Ben jij de gelukkige eigenaar van een paar Chelsea boots? Deze stijlvolle laarzen zijn namelijk echte musthaves! De nette laarzen passen namelijk bij zowel je casual als je chique outfit. Een echte toevoeging voor je collectie dus, zo’n alleskunner!

Stijlvolle mannen opgelet: zo draag je jouw Chelsea boots

1. De casual Chelsea met jeans en overshirt

Ga jij voor lekker casual met een goede jeans en warm overshirt? Daar kan die Chelsea boot ook prima onder. De juiste outfit casual Friday of een bezoek aan je vrienden. Deze boots van Nubikk hebben een grove zool. Dit zorgt voor een stoere touch. Door de grove zool heb je ook extra grip op de natte herfstbladeren of in de sneeuw. Pluspuntje – maar wel even je schoenen beschermen tegen nat of koud weer!


Je suède schoenen lang mooi houden? Zo onderhoud je ze.


2. Altijd goed: een jeans met een coltrui

Bij een warme outfit horen natuurlijk ook comfy boots. Die voeten moeten tenslotte ook bestand zijn tegen winterse kou. Combineer de Chelsea boots met je warme coltrui en je fijnste jeans. Kies voor dezelfde kleur coltrui als je boots voor een geslaagde look. Wil je je outfit iets stoerder maken? Ga dan voor een hippe cargo.

3. Smart casual: chino met een overhemd

Een stoere, maar nette boot voor jouw kantooroutfit? Ook dan zit je met de Chelsea variant heel goed. Kies bijvoorbeeld voor suède met een platte zool. Draag het met een chino of een pantalon en een overhemd en je outfit is compleet. Ga voor een extra warme look door nog een pullover te dragen. Ook dit kan heel goed in dezelfde kleur als je boots. Colbert erover en jij bent helemaal klaar voor die netwerkborrel!


Meer witte overhemden inspiratie? Lees dan: ‘5x een wit overhemd dragen’