Mode
Sweaters die je garderobe echt aanvullen

Sweaters die je garderobe écht aanvullen

Op koude dagen draag je natuurlijk het liefst een warme trui. Want ook als die verwarming een graadje lager kan voor het milieu, wil jij het niet onnodig koud hebben. Jij kan het koude weer, de regen en wind aan! Klinkt bekend, maar geen idee waar je moet beginnen? Wij hebben de beste sweaters voor jou op een rijtje gezet.

Sweaters die je garderobe echt aanvullen

1. Basic sweaters: tijdloos en veelzijdig

Basic sweaters zijn de perfecte keuze voor de dagen waarop je eenvoud en comfort wilt combineren. Deze klassiekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor je ze makkelijk combineert. Draag een effen basic sweater bijvoorbeeld met een jeans voor een casual look, of draag 'm met een chino voor een meer geklede outfit. Met een basic sweater kies je voor comfort, zonder in te leveren op stijl.  


De sweater als extra laag dragen? Dat doe je zo!


2. Sweaters in warme najaarstinten

De herfst staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je garderobe aan te passen aan de veranderende temperaturen. Een sweater is dan een ideale oplossing. Kies voor sweaters in warme najaarstinten als bordeauxrood, oker, bruin of groen. Met een sweater in een warme najaarstint combineer je moeiteloos stijl én comfort.

3. Sportieve sweaters

Dit seizoen kun je niet om sportieve sweaters heen, en geloof ons, dat is maar goed ook! Met sportieve accenten zoals strepen, opvallende logo’s en ritsen laten ze je er direct stijlvol uitzien. Draag een sportieve sweater met je favoriete jeans en sneakers voor een relaxte look. Of ga voor een meer gelaagde stijl met een bomberjack eroverheen. Wat je ook kiest, met sportieve sweaters ben je klaar voor elke activiteit.


Het hoeft allemaal niet meer zo strak. Combineer stijl én comfort!


4. Sweaters met logoprint

Sweaters met logoprint zijn niet alleen comfortabel, maar ook een stijl statement. Ga voor sweaters met opvallende logo’s en grafische prints, of kies voor een subtiele toevoeging. Wat je ook kiest, je outfit krijgt altijd een eigentijdse twist. Draag ze met een jeans voor een stoere outfit, of combineer ze met een jack. Kortom, met sweaters met logoprint ben je helemaal klaar om in stijl de straat op te gaan!