Pakkendeal, 2+2+2 nu voor 499,95. Exclusief in onze winkels! Lees meer

Mode
Trouwpak met print dragen

Zeg ja tegen een trouwpak met print

Sta je graag in het middelpunt of ben je op zoek naar een extra feestelijke twist in je trouwpak? Ga dan voor een print. Niet alleen in je pak, maar ook je accessoires. Inspiratie nodig voor een geslaagde print look? Hebben we voor je.

trouwkostuum print inspiratie

1. Colbert met print: mix & match trouwpak

Voor een stijlvolle print, ben je bij het colbert aan het juiste adres. Een ruitprint in je jasje staat namelijk feestelijk en zorgt voor net wat meer kleur in je trouwoutfit. En ook wel lekker, je kan namelijk de meest comfortabele pantalon of chino eronder aan.


Liever een andere schoen in je trouwlook? Deze schoenen draag je onder je pak.


2. Net niet op safe: subtiele print in je accessoires

Ga je wel voor een driedelig trouwpak en wil je een subtiele print? Dan kies je de wit-op-wit print van de Profuomo trouwaccessoires. Zo kan je ook gedurende het feest een ander gilet aan. Kan het jasje tenminste weer uit. Wel lekker, want dan herkent iedereen je nog steeds als de bruidegom.

3. Tweedelig print trouwpak

Als driedelig wat veel voor je is, ga je toch voor tweedelig? Super praktisch, die kan je na het jawoord ook nog aan. En die stijlvolle ruit gaat eigenlijk nooit uit de mode. Laat hier de kleur van de ruit terugkomen in je accessoires zoals das, riem of armband. Dan is je look pas compleet!


Is geen ruit je te veel? Zo draag je deze print.


4. Geen print in je pak? Ga voor een vrolijk overhemd!

Warme zomerbruiloft? Ga voor een heerlijk luchtig overhemd met een fijn pak. Dit wasbare pak van Dutch Dandies is luchtig én – je raad het al – kan prima de wasmachine in. Perfect voor de buitenbruiloft. Die print? Die zit in je overhemd. En de accessoires pas je aan op de kleuren van deze print. Dat is pas indruk maken, bruidegom.