Mode
Trouwpak met print dragen

Van ruit tot streep:

Zeg ja tegen een trouwpak met print

Sta je graag in het middelpunt of ben je op zoek naar een extra feestelijke twist in je trouwpak? Ga dan voor een print. Niet alleen in je pak, maar ook je accessoires. Inspiratie nodig voor een geslaagd geruit of gestreept (trouw)pak? Hebben we voor je.

trouwkostuum print inspiratie

1. Mix & match trouwen: colbert met streep of ruit

Voor een stijlvolle print, ben je bij het colbert aan het juiste adres. Een print in je jasje staat namelijk feestelijk en zorgt voor net wat meer kleur in je trouwoutfit. En ook wel lekker, je kan namelijk de meest comfortabele pantalon of chino eronder aan.


Liever een andere trouwschoen? Deze draag je onder je pak.


2. Net niet safe: print in je trouwaccessoires

Ga je wel voor een driedelig trouwpak en wil je een subtiele, maar feestelijke print? Dan kies je de wit-op-wit paisley print van de Profuomo trouwaccessoires. Zo kan je ook gedurende het feest het jasje tenminste uit. Wel lekker, want dan herkent iedereen je nog steeds als de bruidegom.

3. Tweedelig print trouwpak

Als driedelig wat veel voor je is, ga je toch voor tweedelig? Super praktisch, die kan je na het jawoord namelijk ook nog aan. En die stijlvolle streep gaat eigenlijk nooit uit de mode. Laat hier de kleur van de print terugkomen in je accessoires zoals das, riem of armband. Dan is je look pas écht compleet!


Is geen ruit je te veel? Zo draag je deze print.


4. Geen print pak? Ga voor een vrolijk overhemd!

Warme zomerbruiloft? Ga voor een heerlijk luchtig overhemd met een fijn pak. Perfect voor die wat meer casual buitenbruiloft. Die print? Die zit in je overhemd. En de accessoires pas je aan op de kleuren van deze print. Dat is pas indruk maken, bruidegom.