Mode
Zo stijl je de vintage trend corduroy

Zo stijl je de vintage trend corduroy

Corduroy, dat is toch van vroeger? Jazeker, maar dit jaar weer he-le-maal terug. Toen was deze ribstof enorm populair onder werkmannen. Logisch, want de stof is warm en duurzaam. Anno nu zie je het in overhemden, colberts, broeken en met de sterke kwaliteit van het ribfluweel nu ook bij bodywarmers en jassen! Maar hoe draag je corduroy? Dat laten we je zien.

Zo stijl je de vintage trend corduroy

1. Een stijlvolle ribstof in jouw pak

Je stijlvolle pak eentonig? Of  durf je wel iets nieuws? Probeer eens corduroy in je mix & match pak. Wil je echt opvallen, dan ga je voor de ribbroek van Dutch Dandies. Met de zalmroze kleur is hij klassiek, stijlvol en ook nog eens lekker warm! Is roze wat veel van het goede? Met kleuren als wit, donkerblauw of grijs heb jij een klassieke casual look.

2. Corduroy details voor een stoere look

Wat voorzichtiger de trend proberen? Ga voor één geribd item of voor corduroy details. Met een rib overshirt maak je je outfit in 1x stoer en stijlvol. Liever nog subtieler? Bij de J.C. RAGS corduroy jas en bodywarmer zit er een ribstof op de schouders en kraag. Lekker zacht, warm en zorgt voor een sportieve look.


Brrr... heb jij nog die warme jas nodig? Dit zijn de jassen trends van dit moment.


3. Casual met een ribfluwelen overhemd of overshirt

Corduroy draag je naar kantoor, wanneer je uit eten gaat met je date of gewoon lekker thuis. De stof is juist heel goed casual te combineren. Ga voor één corduroy item zoals een fijn overhemd of overshirt. Combineer ‘m met je favoriete jeans, sneakers en warme jas. Zo kan jij die koude dag aan – maar dan met stijl 😉!