Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Home
dl

Duurzaamheid wordt beloond. Daarom is er in zeven van onze winkels een Drop & Loop te vinden. Hier lever je jouw gebruikte kleding in en krijg je er een beloning voor terug! Dé beste manier om kleding een tweede leven te geven. De ingeleverde kleding wordt namelijk opnieuw gebruikt of gerecycled.


Drop and loop

Zo lever je jouw gebruikte kleding in

Stop je gebruikte kleding (of textiel) thuis in een tas en neem die mee naar één van onze winkels waar de Drop & Loop machine staat. Per inleverbeurt krijg je een bon voor een paar Campbell sokken t.w.v. €9,95 cadeau! Net zo gemakkelijk als het statiegeldapparaat dus.

dl

Hier vind je de Drop & Loop

Deelnemende winkels

dl

Wat gebeurt er met jouw gebruikte kleding en textiel?

Het proces

Je ingeleverde kleding wordt opgehaald in de winkels en naar een sorteercentrum gebracht. Dit samen met Wolkat, de enige circulaire textielverwerker ter wereld waar de volledige keten (sorteren, recyclen, spinnen en weven) onder één dak plaatsvindt. Wat nog gedragen kan worden, krijgt een tweede leven. Van de rest wordt nieuw garen gesponnen en uiteindelijk nieuwe stoffen gemaakt. Die stoffen veranderen weer in nieuwe kleding of andere duurzame producten. Dat is nog eens recyclen!