Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/01/Bruiloft-accessoires-Klein.jpg

Accessoires voor de bruidegom

Welke accessoires draag je wel en niet?

accessoires

Op een bruiloft is de kleding natuurlijk belangrijk, maar zonder accessoires is je outfit niet af. Maar wat kan wel en niet als bruidegom? Welke accessoires draag jij bij jouw trouwpak?

Je kunt gaan voor een vlinderstrik of toch een stropdas. Of juist een hoed en een armband. Of neem je helemaal geen accessoires? Het belangrijkste is dat jij dat jij erin straalt. Maar wat kan wel niet bij een bruiloft?

De kleinste details

Ben je een fan van armbanden? Ze kunnen ontzettend leuk staan bij jouw trouwkostuum! Houd er dan wel rekening mee dat deze goed past bij de kleur van je pak. Een horloge is een absolute no-go als accessoire bij jouw pak op de bruiloft. Deze grote dag mag eindeloos duren: je hoeft dus niet te kijken hoe laat het is. Dan zijn de manchetknopen nog belangrijk, ook al zijn ze nog zo klein. Deze accessoires zijn namelijk dé finishing touch voor jouw trouwpak! Door de verschillende figuren en materialen kan jij bepalen welke sfeer je geeft aan jouw kostuum!

De stropdas en pochet

Welke das draag je op je bruiloft: een vlinderstrik of een stropdas? Tegenwoordig is het ook helemaal in om geen das te dragen op de bruiloft. In het borstzakje van je colbert draag je een pochet. De pochet is eigenlijk het kleine broertje van de stropdas. En net als jij en jouw broertje zijn de stropdas en pochet niet hetzelfde. Draag daarom ook geen pochet die dezelfde kleur en print heeft als je das.

Put your hats on!

Vaak dragen vrouwen op hun bruiloft een sluier, kroon of een bloemenkrans. Maar heren, niet getreurd: ook voor de man is er genoeg keuze.  Denk bijvoorbeeld aan de klassieke hoge hoed, de gleufhoed of een flatcap. Pas de hoed aan op de stijl van de bruiloft en voilà: een stijlvolle bruidegom.

Aan het eind van de ceremonie draag jij jouw nieuwste accessoire: de trouwring. Een accessoire die overal goed bij staat en je altijd om zal hebben. Het is je mooiste accessoire!

 

Ben jij juist te gast op een bruiloft? Wij hebben een aantal tips voor de perfecte bruiloft outfit als gast zodat je in stijl getuige kan zijn van de mooiste dag uit iemands leven.

Deel dit bericht:

Geef een reactie