Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Trouwkleding

Aantal per pagina Uw filters
39 artikelen
Dutch Dandies KostuumDutch Dandies Kostuum
Dutch Dandies Kostuum € 599,95 2 halen, 1 betalen
Merk afbeelding
Dutch Dandies KostuumDutch Dandies Kostuum
Dutch Dandies Kostuum € 549,95 2 halen, 1 betalen
Merk afbeelding
Dutch Dandies KostuumDutch Dandies Kostuum
Dutch Dandies Kostuum € 549,95 2 halen, 1 betalen
Merk afbeelding
Tomasso Silver Kostuum 3-deligTomasso Silver Kostuum 3-delig
Tomasso Silver Kostuum 3-delig € 599,95 2 halen, 1 betalen
Merk afbeelding
Recall Shaped KostuumRecall Shaped Kostuum
Recall Shaped Kostuum € 349,95 2 halen, 1 betalen
Merk afbeelding
Recall Shaped KostuumRecall Shaped Kostuum
Recall Shaped Kostuum € 349,95 2 halen, 1 betalen
Merk afbeelding

Trouwkleding

Trouwkostuum op maat

De mooiste dag van uw leven komt eraan. U gaat in het huwelijksbootje stappen samen met de liefde van uw leven. Op deze prachtige dag, mag er niets aan u ontbreken. Een dag waar u samen met uw partner naar toe leeft, en deze moet dan ook helemaal perfect worden.
Een trouwpak is hier een belangrijk onderdeel van. Een onderdeel, waar Only for Men u graag bij wilt helpen. Online hebben wij een assortiment beschikbaar met diverse accessoires voor uw trouwkostuum. Wilt u graag een trouwkostuum op maat? U bent van harte welkom in onze filialen!

Stel uw complete trouwkostuum zelf samen. Voor trouwkostuums adviseren wij om gebruik te maken van ons Made to Measure aanbod. Hierbij kunt u het pak compleet zelf samenstellen. Kies voor u de perfecte stof, knopen, revers en zakken. Ook bieden wij de mogelijkheid om de binnenzijde van uw kostuum te borduren met bijvoorbeeld uw trouwdatum en/of initialen. Uiteraard wordt het kostuum voor u op maat gemaakt voor een optimale pasvorm in een filiaal naar keuze. Klik hier om een afspraak te maken voor een maatkostuum.

Onder het genot van een kop koffie nemen we eerst rustig de tijd om u te leren kennen en te luisteren naar uw wensen voor de grote dag. Vervolgens laten wij op onze ruime kostuumafdeling zien wat de mogelijkheden zijn. Als er een voorkeur is gevonden begint het passen van het ideale trouwpak. Het trouwpak wordt gecombineerd met het perfecte overhemd, gilet en stropdas. Naast het kostuum wordt u uiteraard ook geholpen met bijpassende schoenen, een riem en manchetknopen. Wij adviseren om een kleurstaal mee te nemen van de jurk van de bruid. Hiermee kunnen wij het kostuum laten aansluiten bij de kleur van de jurk.

Heeft u liever een confectiekostuum? Dan kunt u kiezen uit ons uitgebreide merkenpakket met kostuums van o.a. Tommy Hilfiger, Runway Stylish, Tomasso of Luigi. Wilt u een opvallend kostuum dan sluit het merk Dutch Dandies goed bij uw wensen aan.

Voor meer informatie over het kostuums assortiment van Only for Men verwijzen wij u graag naar onze winkels of kostuumpagina op de webshop. Wilt u geholpen worden door onze gespecialiseerde mode adviseurs? Maak online een afspraak met een van onze modeadviseurs in een filiaal naar keuze. Vaders, broers en vrienden zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom en ook hen adviseren we graag. Houd er wel rekening mee dat het produceren van uw maatkostuum circa. vijf weken in beslag zal nemen.

Laat u voor de bruiloft bij onze winkels helemaal klaarmaken voor de mooie dag! Bennie’s Barber Shop in de Mensperience in Doesburg knipt en scheert u graag voor de mooiste dag van uw leven.

Filters
Filteren per optie
Actieve filters

Merken

Maten

Pasvorm

Prijzen

Categorie afbeelding
×
U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop