Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/12/2019_W49_Secrid_Wallet_Blog2.jpg

Handig: Stijlvolle pasjes portemonnee voor onderweg Houd je geld en passen veilig.

Secret mini pasjes portemonnee

De stijlvolle kleine metalen portemonnee

Veel mensen hebben tegenwoordig een wallet case voor hun telefoon. Dat is zeker een slimme optie, maar lang niet altijd veilig voor je pasjes. Wil je wel altijd alle belangrijke passen bij de hand hebben? Dan is een kleine pasjes portemonnee of cardprotector de ideale oplossing. Het Nederlandse merk Secrid maakt luxe wallets van ultradun aluminium en met een stijlvolle afwerking van Europees leer. Ideaal formaat om in de binnenzak van je colbert mee te nemen bijvoorbeeld. Jij betaalt die belangrijke zakenlunch wel even!

Beveilig al je passen tegen scannen en skimmen

Een goede compacte wallet is niet alleen handig voor pasjes, ook kan je er een aantal bankbiljetten, muntgeld en visitekaartjes in kwijt. De pasjes schuiven met één klik trapsgewijs naar buiten en worden door een uniek binnenwerk beschermd tegen buigen, breken en beschadigen. Ideaal bijvoorbeeld voor een netwerkborrel buiten de stad. Daarnaast wordt je privacy beschermd door het aluminium materiaal van de compacte portemonnee.

Aluminium cardprotector

Neem jij nooit (brief)geld mee? Dan is een cardprotector ook een prima optie voor jou! De ideale bescherming van jouw passen. Op afstand scannen en skimmen van persoonlijke data, die op jouw bankpas, ID-kaart of OV-businesscard staan, wordt hiermee tegengegaan. Dat is in een tijd van contactloze technologie een hele fijne gedachte. Een cardslide is een combinatie van de cardprotector en een polycarbonaat slide voor visitekaartjes, losse sleutels en geld.

Hoeveel pasjes passen er in jouw wallet?

Verdikte letters (embossing) op je pas zorgen dat ze meer ruimte innemen. Per portemonnee is het dan ook verschillend hoeveel pasjes erin passen:

  • Card protector – 6 passen, waarvan 1 met embossing.
  • Card slide – 6 vlakke passen of 4 passen met embossing. Ruimte voor 2 extra passen.
  • Miniwallet – 6 vlakke passen of 4 passen met embossing. Ruimte voor 4 extra passen.
  • Slimwallet – 6 vlakke passen of 4 passen met embossing. Ruimte voor 6 extra passen.
  • Twinwallet – 12 vlakke kaarten of 8 kaarten met embossing. Ruimte voor 4 extra passen.

 

Weet je niet wat je jouw vader of partner moet geven? Vergeet de sokken, douchegels en stropdassen! Een compacte pasjes portemonnee in zijn favoriete kleur is dé cadeautip tijdens de feestdagen, verjaardag of vaderdag.

Deel dit bericht: