Mode
Accessoires om je zakelijke outfit af te maken

Accessoires om je zakelijke outfit af te maken

Accessoires te veel gedoe? Echt niet! Een riem of stropdas hoort er een beetje bij. Dus maak je jouw zakelijke look ook af met de juiste accessoires. Ga jij voor slimme, winterse basics of opvallende zakelijke accessoires. Deze moet je hebben - met stijltips natuurlijk.

Accessoires om je zakelijke outfit af te maken

1. Zakelijke accessoires: stropdas en pochet

De meest gangbare accessoires voor een zakelijke look zijn natuurlijk de stropdassen en pochetten. Nu kan je deze goed afstemmen met je sokken! Nu horen we je denken… ‘waarom sokken?’ Nou, heel simpel. Dit zorgt voor een beetje persoonlijkheid in je outfit. Zorg er alleen wel voor dat je stropdas niet precies gelijk is aan je pochet. Dat is tenslotte de ongeschreven regel.


Welke sokken draag je bij je pak of pantalon? Zo combineer je ze.


2. Slim en stijlvol: riem, armband of horloge

Slimme accessoires geven je outfit een formele touch. Een stijlvolle riem zorgt ervoor dat je nette jeans of chino niet afzakt én maak je outfit af. Een armband en horloge geven je zakelijke outfit net dat extra beetje klasse. Zeker wanneer de kleur van je bandje overeenkomt met die van je riem.


Formele look zonder pak? Zo draag je het colbert op je jeans.


3. Winters: sjaal, muts en handschoenen

Ook komende winter kan je niet zonder de warme accessoires. Je sjaal, muts en handschoenen combineer je ook chique en stijlvol met je zakelijke outfit. De meest makkelijke, formele kleuren zijn donkerblauw, zwart of grijs. Die zijn wel zo lekker te combineren!