Mode
In 1x super stijlvol met deze suède jassen

In 1x super stijlvol met deze suède jassen

Fan van het leren jack, maar zoek je een nettere variant van deze stoere jas? Dit seizoen ga jij voor een stijlvol suède jack. Deze zachtere bewerking van leer zorgt voor een retro, maar doordachte, look. En die looks? Die zetten wij voor je op een rij.

In 1x super stijlvol met deze suède jassen

1. Retro en klassiek in een bruine suède jas

Ga je helemaal voor de retro trend? Dan kies je een bruin suède jack. Draag ‘m met een lichte chino en stijlvolle schipperstrui voor de perfecte, klassieke look. Helemaal mooi meegenomen; in het voorjaar draag je deze jas nog prima door met een lichte polo en stoere, donkere jeans. Je mist alleen de zonnebril met het gouden montuur nog. 😉


Meer jacks voor ieder wisselvallig seizoen? Met deze tussenjassen kan jij de lente en herfst aan.


2. Casual cool in een blauw suède jack

Blauw is een populaire kleur als het aankomt op de mannengarderobe. Dus dit is waarschijnlijk ook het geval bij je nieuwe statement jas. Combineer ‘m met een goede jeans, fijne longsleeve (of sweater) en stoere boots. Je maakt je look meer casual of zonnige-dag-proof met sneakers.

3. Zacht blauw en zacht leren jack

Oké, eerlijk is eerlijk. Het Cast Iron jack is officieel geen suède jas, maar een zacht leer. Het volledig gevoerde jack geeft echter wel hetzelfde gevoel. Draag ‘m met een stoere coltrui, boots en jeans in dezelfde kleur als de rits van het jack. Dat is wel heel simpel in 1x stijlvol.