Mode
outfittips oud en nieuw heren

5x outfits:

voor een feestelijke oudejaarsavond

Proost jij thuis of op een feest? Hoe je het nieuwe jaar ook viert, wij maken er een feestje van. Om het nieuwe jaar spetterend te beginnen, gaan wij voor outfits van casual tot chique. Dit zijn de oudejaarsavond outfits waarin jij gaat knallen (naast het vuurwerk dan 😉).

Pak met colbert outfittips heren oudejaarsavond

1. Kan altijd: casual chic

Klein feestje? Dat is geen reden om je feestelijke outfit in de kast te laten hangen! Het nieuwe jaar vieren is namelijk het leukst in een stijlvolle look. Is casual helemaal jouw ding? Ga dan voor een overhemd met comfortabele pantalon. Een jogger pantalon oogt netjes en heeft stretch – kan jij prima die tweede (of derde) oliebol op!

2. Feestelijke topper: de smoking

Jezelf écht feestelijk inpakken doe je natuurlijk in een pak. Of beter nog… een smoking. En is zwart niet je ding? Dan ga je voor een verassende kleur zoals blauw of grijs. De smoking draag je natúúrlijk met een overhemd, zwarte strik én lakschoenen. Je look maak je af met manchetknopen. Zo straal jij pas écht met oud en nieuw!


Hoe draag je de smoking juist? Zo hoort ‘t.


3. Comfortabel met een hoodie

Wordt het een avond lekker bankhangen en proosten met een kop thee? Ook wanneer je die champagne opentrekt, trek je die warme hoodie aan. Draag ‘m comfortabel met een stoere jeans. Liever wat netter? Dan combineer je de hoodie dan met een stretch chino. Zo zit jij comfortabel én stijlvol deze jaarwisseling.

4. Om 12 uur buiten met coltrui en jas

Sta jij iedere jaarwisseling buiten te genieten van al het moois met een glas champagne? Draag dan een warme coltrui met colbert op je favoriete jeans. Liever iets meer casual? Ga dan voor een stoer overshirt. Maak je outfit af met een nette manteljas. Zo blijf jij warm tijdens de vuurwerkshow.

5. Ook prima op 1 januari: de schipperstrui

Is je kledingstijl aan de stoere kant? Draag dan een trendy schipperstrui met jeans en stevige boots. De schipperstrui is warm, stijlvol en ook nog eens dé musthave van dit moment! Maak je outfit af met boots, dan blijven je voeten tenminste ook warm. Zo stap jij met gemak het nieuwe jaar in.