Mode
blog-polo-LM-herobanner-1150x365px

Gekleed comfort:

zo draag je de polo met lange mouwen

Denk je bij de polo direct aan dé basic met korte mouwen? Niet gek! Toch worden polo’s met lange mouwen steeds populairder. Wij durven zelfs te zeggen dat dit item hét sportieve en casual kledingstuk is voor een ‘gewoon’ goede look. Wat je stijl ook is. Geloof je ons niet? Lees dan júist even verder.

blog-polo-LM-inhoudsopgave-575x450px

1. Netjes: effen polo voor het diner

Hét grote voordeel van een polo met lange mouwen? Je hebt enorme keuze uit allerlei pasvormen, kleuren en varianten. Om te beginnen met effen, slim fit polo’s. Ideaal voor een avond uit eten of onder je colbert voor op kantoor. Door de kraag en knoopsluiting zijn ze sportief, maar netjes. Nog een bijkomend voordeel: deze polo’s zijn lekker makkelijk te combineren. Je kan ‘m aan


Wil jij de chino nog slimmer en vaker dragen? Zo combineer je ‘m.


2. Stijlvol: frisse polo voor een weekendje weg

Loop jij het liefst door de winkelstraten? Ga voor een polo gecombineerd met een chino. Zo kan jij stijlvol elk weer aan. Maak de outfit af met een klassieke loafer of veterschoen voor een stijlvolle look. Toch een tikje te koud? Dan ga je voor witte sneakers. Die staan weer perfect bij een sportieve, gestreepte rugbypolo.

3. Stoer: polo en jeans voor op het terras

Voor een trendy look combineer je de polo met een jeans met wassingen en stoere sneakers. Een casual maar stoer outfit, ideaal voor op het terras of binnen als 't te koud is. Wil je outfit herfst-proof maken? Dan ga je voor stoere boots en een overshirt.


Veterboots maken jouw outfit af. Hoe? Zo draag je ze.