Mode
Trendkleuren van dit moment

Dit zijn dé trendkleuren van dit moment

Kleurrijke outfits hot? Zeker weten! In de herenmode wordt kleur redelijk subtiel gebruikt. Daarom weten wij zeker dat ook jij ’t aankan. Zelfs als je nog twijfelt. Wil je weten welke kleuren je dit seizoen niet mag missen – én hoe je ze draagt? Wij vertellen het je.

Trendkleuren van dit moment

1. Zomers lichtblauw

Zomerse kleding is meestal licht van kleur. Dit seizoen neigt het assortiment naar natuurlijke kleuren en pasteltinten. En hoewel het waarschijnlijk niet verrassend is, blauw voert de boventoon. Je combineert een blauw T-shirt met je favoriete spijkerbroek, chino of 5-pocket. De mogelijkheden van combineren zijn eindeloos!

2. Kleurrijk met pasteltinten

Kleurrijke kleding helpt je om een statement met je outfit te maken. Te veel kleur kan overweldigend zijn. Ga daarom voor subtiele kleuren, zoals pasteltinten die goed matchen met dé trendkleur beige. Met een kleurrijke outfit val je meer op. Hierdoor is de kans groot dat je wat extra complimenten vangt. Mooi meegenomen toch?!


Trouwen in roze? Dit is je inspiratie.


3. Combineren met beige en aardetinten

Items in aardetinten zijn een praktische toevoeging aan je kledingkast. Waarom? Met deze lichte kleurtinten kun je veel meer soorten outfits maken dan met basics zoals zwart of donkergrijs. Er zijn zoveel verschillende tinten om uit te kiezen, dus je kunt mixen en matchen totdat jij tevreden bent over je look. Bijkomend voordeel, veel aardetinten combineren ook gewoon lekker met elkaar.


Aardetinten nog te licht? Zo draag je een all-black outfit.


4. Matchen met (mint)groen

Nog niet kleurrijk genoeg? Dan mag (mint)groen niet ontbreken in jouw zomerse garderobe. Groen is een universele kleur - waardoor iedereen ‘m kan dragen. Maar dan moet je wel beloven dat je ’t stijlvol combineert. Ga voor een donkerblauwe, grijze of zwarte jeans en lichte sneakers. Dan zit je altijd goed.