Mode
Dit zijn dé trendkleuren van dit moment

Dit zijn dé trendkleuren van dit moment

Kleurrijke outfits hot? Zeker weten! In de herenmode wordt kleur namelijk redelijk subtiel gebruikt. Daarom weten wij zeker dat ook jij ’t aankan. Zelfs als je nog twijfelt. Wil je weten welke kleuren je dit seizoen niet mag missen – én hoe je ze draagt? Wij vertellen het je.

Dit zijn dé trendkleuren van dit moment

1. Zomers lichtblauw

Zomerse kleding is meestal licht van kleur. Dit seizoen neigt het assortiment naar natuurlijke kleuren en pasteltinten. En hoewel het waarschijnlijk niet verrassend is, blauw voert de boventoon. Je combineert een blauw T-shirt met je favoriete spijkerbroek, chino of 5-pocket. De mogelijkheden van combineren zijn eindeloos!

2. Combineren met aardetinten

Items in aardetinten zijn een praktische toevoeging aan je kledingkast. Waarom? Met deze lichte kleurtinten kun je veel meer soorten outfits maken dan met basics zoals zwart of donkergrijs. Er zijn zoveel verschillende tinten om uit te kiezen, dus je kunt mixen en matchen totdat jij tevreden bent over je look. Bijkomend voordeel, veel aardetinten combineren ook gewoon lekker met elkaar.

3. Matchen met mintgroen

Nog niet kleurrijk genoeg? Dan mag mintgroen niet ontbreken in jouw zomerse garderobe. Mintgroen is een universele kleur - waardoor iedereen deze kleur kan dragen. Maar dan moet je wel beloven dat je ’t stijlvol combineert. Ga voor een donkerblauwe, grijze of zwarte jeans en lichte sneakers. Dan zit je altijd goed.

4. Niet voor angsthazen: neon

Kleurrijke kleding helpt je om een statement met je outfit te maken. Te veel kleur kan overweldigend zijn, dus combineer met neutrale tinten. Met een kleurrijke outfit val je meer op. Hierdoor is de kans groot dat je wat extra complimenten vangt. Mooi meegenomen toch.