Mode
Married at First Sight

Married At First Sight

Trouwpakken

Yes, we gaan trouwen! Nouja, wij niet. Maar de deelnemers van Married at First Sight seizoen negen wel. Dit seizoen kleden wij niet alleen de bruidegoms in spé, maar ook voor hun (schoon)vaders, broers en beste vrienden. Benieuwd naar de trouwlooks van de heren? We zetten ze hier voor je op een rijtje.

Foto's: Nander de Wijk

MAFS Gerben

Gerben - Married at First Sight

Dutch Dandies driedelig trouwpak in lichtblauw

Gerben is op zijn trouwdag gehuld in het Dutch Dandies driedelige trouwpak in een verfijnde lichtblauwe tint. Dit stijlvolle ensemble bestaat uit een colbert, pantalon en gilet, gecombineerd met een roze Profuomo stropdas om perfect aan te sluiten op het trouwpak van zijn aanstaande.

Onder dit prachtige pak draagt hij het witte Dutch Dandies trouwoverhemd, verfraaid met Profuomo manchetknopen. Als kers op de taart maakt Gerben zijn look af met de Giorgio Scandicci geklede schoenen in een warme cognackleur, voorzien van een dubbele gesp.


Trouw aan blauw: het blauwe trouwpak.

MAFS Erik

Erik - Married at First Sight

Dutch Dandies driedelig trouwpak in roze

Erik schittert op zijn trouwdag in een driedelig trouwpak van Dutch Dandies. Dit stijlvolle ensemble bestaat uit een colbert, pantalon en gilet, in een prachtige lichtroze kleur. Om de look te perfectioneren, draagt hij een wit overhemd van Dutch Dandies en manchetknopen van Profuomo, subtiel bedrukt met 'Mr. & Mr.'.

De Magnanni geklede schoenen en de lichtblauwe stropdas van Profuomo voegen de laatste details toe, waardoor de hele uitstraling in harmonie is. Leuk is dat de stropdas op een onverwachte maar charmante wijze perfect samengaat met het trouwpak van zijn aanstaande echtgenoot.

Bovendien heeft Erik's Best Man, met zorg gestyled door onze stylist, ook een prachtig pak gekozen. Het diepblauwe Recall-pak, gecombineerd met een roze stropdas van Profuomo, vormt een mooie aanvulling op het geheel.


Roze trouwpak? Dit is je inspiratie.

MAFS trouwpak Bastiaan

Bastiaan - Married at First Sight

Dutch Dandies driedelig trouwpak in donkerblauw

Romanticus Bastiaan is klaar voor de liefde van zijn leven. Hij zegt 'ja' in traditioneel, driedelig blauw met een hint van zijde. Dat zorgt voor een subtiele glans.

Het driedelige trouwpak van Dutch Dandies bestaat uit een colbert, pantalon en gilet. Het geheel wordt aangevuld met de verfijnde Profuomo trouwstropdas en pochet met een elegant dessin. De witte accenten in de accessoires harmoniëren prachtig met de knopen van het pak, wat zorgt voor een gestroomlijnde en elegante uitstraling.

Om het plaatje compleet te maken, dragen de Giorgio Scandicci geklede schoenen bij aan de stijlvolle afwerking.


Zo vind jij in 6 stappen het juiste trouwkostuum.

MAFS Jeffrey trouwpak

Jeffrey - Married at First Sight

Dutch Dandies driedelig trouwpak in zandkleur

Tijdens de vijfde aflevering van Married at First Sight treedt Jeffrey in het huwelijk, gekleed in een verfijnd, driedelig trouwpak van Dutch Dandies in een elegante zandkleur. Het trouwpak bestaat uit een colbert met bijpassende pantalon en gilet.

Om de look af te maken is het pak gecombineerd met een wit slim-fit trouw overhemd, met manchetknopen en een stijlvolle lichtblauwe dessin-stropdas van Profuomo.

De finishing touch wordt toch wel geleverd door de Dutch Dandies x Greve Nerano loafers, die perfect aansluiten bij de kleurtint van het pak en de gehele uitstraling compleet maken.


(Ook) moeite met je stropdas? Zo knoop je 'm!

MAFS Dirk en Anneke

Dirk - Married at First Sight

Dutch Dandies driedelig trouwpak in donkerblauw

We kleden normaal gesproken bruidegoms van top tot teen aan, maar Dirk had zijn Italiaanse trouwschoenen al klaar liggen. Onze taak was om deze opvallende schoenen de hoofdrol te laten spelen, en dat is zeker gelukt; ze vielen Anneke direct op.

Dirk combineerde zijn vrolijke schoenen met het Dutch Dandies driedelige trouwpak in donkerblauw. Dit werd aangevuld met een prachtige koraalkleurige stropdas van Profuomo. Het leuke hieraan is dat dezelfde kleur weer terugkomt in Dirks schoenen. Het witte Dutch Dandies trouwoverhemd en de witte knopen van het pak voegden mooie details toe, waardoor Dirks outfit perfect aansluit bij zijn persoonlijkheid.


Hier let je op bij het kopen van je trouwschoenen.

MAFS trouwpak David

David - Married at First Sight

Dutch Dandies Amalfi tweedelig trouwpak in grijs

In de derde aflevering van Married at First Sight straalt David in het prachtige Dutch Dandies Amalfi trouwpak. Dit tweedelige pak bestaat uit een pantalon en colbert, maar krijgt een extra dimensie door het Dutch Dandies Vittorio Wedding Gilet. Het gilet is voorzien van een subtiele ruitprint, wat een mooie toevoeging is aan het effen geheel.

De finishing touch zijn toch wel de details, waaronder de stijlvolle Profuomo stropdas en pochet in een prachtige roodbruine tint, wat mooi afsteekt tegen het lichtgrijs van het pak. De Giorgio Scandicci geklede schoenen met dubbele gesp maken de outfit compleet, waardoor David schittert in een perfect samengestelde look.


Trouwpakkentrends van het moment? Dit zijn ze.

Trouwpak Jeppe MAFS

Jeppe - Married at First Sight

Dutch Dandies Driedelig trouwpak in azuurblauw

In de tweede aflevering van Married at First Sight schitterde ondernemer Jeppe in een adembenemend azuurblauw driedelig trouwpak. Het Dutch Dandies trouwpak, bestaande uit een prachtig colbert, pantalon en gilet, werd gekenmerkt door verfijnde details zoals lichte knopen, een roze Profuomo stropdas en de stijlvolle Dutch Dandies x Greve Nerano loafers in lichtbeige suède.

Vader Henk-Jan werd eveneens door onze stylist in een perfect passend pak gehuld. Hij straalde in het lichtblauwe Pierre Cardin Mix & Match colbert, gecombineerd met de bijpassende pantalon. Het geheel werd afgemaakt met een stropdas die de look een vrolijk accent gaf dankzij het witte bloemendessin.


Alles over trouwkostuums? Je vindt 't hier.

Sarath Trouwpak MAFS

Sarath - Married at First Sight

Dutch Dandies Driedelig maatwerk trouwpak in donkerblauw

Saraths trouwpak is een stijlvol maatpak, speciaal op maat gemaakt vanwege zijn iets kleinere gestalte. Het Dutch Dandies Design Your Own driedelige trouwpak bestaat uit een colbert, pantalon en gilet, allemaal in een elegante donkerblauwe tint.

Complementaire details aan het pak zijn een strak wit overhemd met een slim fit, een subtiele dessin-stropdas van Profuomo, en geklede Floris van Bommel-schoenen. Opvallend is het donkerblauwe detail in de schoenen, perfect afgestemd op het gehele trouwpak. Sarath straalt in zijn zorgvuldig samengestelde trouwkleding.


Jouw unieke stijl, op maat gemaakt. Ontdek maatwerk.