Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Betalingsmogelijkheden

Bij Onlyformen.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op 

+31 (0) 345 58 25 41.

iDEAL
85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt inmiddels met iDEAL. Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Ogone. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

Creditcard
Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

AfterPay
AfterPay voert voor onlyformen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij onlyformen.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 300,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van € 600,00. Het is niet mogelijk om te kiezen voor betaling met AfterPay wanneer je het pakket wil afhalen in een winkel of bij een PostNL punt.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Voor de betaalmethode AfterPay wordt € 0,95 extra in rekening gebracht per transactie.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen via 0900 40 50 60 2. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Fashioncheque
Indien je in het bezit bent van een geldige Fashioncheque dan kun je deze verzilveren in onze winkels en webshop. Na het plaatsen van de online bestelling, kies je voor de betaalmethode Fashioncheque waarna je het Fashioncheque kaartnummer kunt invoeren. Mocht je saldo op jouw Fashioncheque onvoldoende zijn om de transactie te voltooien dan kun je de bijbetaling doen via een alternatieve betaalmethode zoals iDEAL of Creditcard.

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop