Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Levering

Onlyformen.nl werkt samen met PostNL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 2 à 3 werkdagen. Wanneer je na 7 dagen je pakket nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld je werk). Wij vragen per bestelling een bijdrage in de verzendkosten van € 2,95. Bestellingen kunnen ook kosteloos in onze winkels worden afgehaald. Retourneren en/of ruilen is gratis. Voor verzending naar Duitsland bedragen de verzendkosten € 4,95.

Ophalen in onze winkels
We bieden de mogelijkheid om je bestelling gratis af te halen in een van onze winkels. Nadat je besteld hebt, ontvang je per e-mail bericht wanneer je bestelling verzonden is naar de winkel. Jouw pakket wordt dan door ons intern transport naar de winkel vervoerd. Na 2 tot 5 werkdagen kun je het pakket afhalen. Voor het gratis verzenden van bestellingen die in winkels worden afgehaald geldt geen minimum aankoopbedrag.

Bezorging via PostNL
PostNL bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL je het pakket kunt afhalen. Je hebt drie weken de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd naar Only for Men.

Ophalen op een PostNL Postkantoor
Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een van de 2600 ophaalpunten bij PostNL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen twee weken ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd naar Only for Men.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop