Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Trouwpakken

Laat jouw perfecte trouwkostuum ontwerpen bij Only for Men.


Bij Only for Men kun je terecht voor een ruime collectie geconfectioneerde trouwkostuums maar ook voor maatwerk ben je hier aan het juiste adres. De man die net dat beetje extra luxe wil, de man die qua pasvorm niet helemaal kan slagen en voor de man die iets aparts wil, is dit een ideale optie. En voor je trouwpak wil je natuurlijk helemaal uitpakken! Je kunt een trouwkostuum naar eigen wens laten ontwerpen waarbij jezelf o.a. de pasvorm, kwaliteit van de stof, de voering en het soort knopen van het kostuum kunt kiezen. Bij het samenstellen van het perfecte trouwpak voor mannen word je ondersteund door onze gespecialiseerde modeadviseurs.  

Werkwijze
Onder het genot van een kop koffie wordt er eerst de tijd genomen om je te leren kennen en te luisteren naar jouw wensen voor de grote dag. Vervolgens laten wij jou op onze ruime kostuumafdeling zien wat de mogelijkheden zijn. Als er een voorkeur is gevonden, begint het passen van ideale trouwpak. Het trouwpak wordt gecombineerd met een bijpassend overhemd, gilet en stropdas. Naast het kostuum word je uiteraard ook geholpen met matchende schoenen, een riem en manchetknopen.

Wij adviseren je om een kleurstaal mee te nemen van de jurk van de bruid. Hiermee kunnen wij het kostuum laten aansluiten bij de kleur van de jurk.

Assortiment
Stel je complete trouwpak voor mannen zelf samen. Voor trouwpakken adviseren wij om gebruik te maken van ons Made to Measure aanbod. Hierbij kun je het kostuum compleet zelf samenstellen. Kies de perfecte stof, knopen, revers en zakken. Ook bieden wij de mogelijkheid om de binnenzijde van je kostuum te borduren met bijvoorbeeld je trouwdatum en/of initialen. Uiteraard wordt het kostuum op maat gemaakt voor een optimale pasvorm.

Heb je liever een confectiekostuum? Dan kun je kiezen uit ons uitgebreide merkenpakket met kostuums van o.a. Tommy Hilfiger, Tomasso of Dutch Dandies. 

Voor meer informatie over ons assortiment kostuums verwijzen wij je graag naar onze winkels of kostuumpagina op de webshop. Vaders, broers en vrienden zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom en ook hen adviseren we graag.

Meer dan alleen kleding
Laat je voor de bruiloft helemaal klaarmaken voor de mooie dag! Bennie’s Barber Shop in Doesburg knipt en scheert je graag voor de mooiste dag van jouw leven. 

Wil je geholpen worden door onze gespecialiseerde modeadviseurs? Maak nu online een afspraak. Houd er rekening mee dat het produceren van een maatkostuum circa. vijf weken in beslag neemt. U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop