Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

State of Art

Aantal per pagina Uw filters
314 artikelen
State of Art

Klassieke herenmode van State of Art

Het Nederlandse herenmodemerk State of Art is een van de vele sportieve kledingmerken, maar is een van de weinigen die onlosmakelijk verbonden is met klassieke sportauto’s. Per jaar lanceert State of Art acht nieuwe collecties, die ieder opgebouwd zijn in kleurthema’s. Hierdoor kunt u blijven combineren. Deze menswear collecties zijn geïnspireerd op de klassieke sportauto’s en races. Het merk is daarom uitermate geschikt voor heren met een actieve leefstijl. Ze hebben passie voor de stijlvolle modern-classickleding en de autosport zit in de genen van het merk.

De collecties van State of Art menswear zijn naar eigen zeggen sportief, eigentijds en comfortabel hebben een link met de autosport. Dit vindt u bijvoorbeeld terug in de Racing Summer collectie 2015. Het merk kenmerkt zich door de klassieke items die elk een sportief detail hebben, zoals een embleempje of een gekleurde lijn. Ieder kledingstuk is wordt gemaakt van hoogwaardige stoffen en is perfect afgewerkt. Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij dit sportieve merk kunt u erop vertrouwen dat de kleding lang mooi blijft en goed blijft zitten. Een kledingstuk van State of Art kan haast niet missen in uw garderobe!

Only for Men organiseert tweemaal per jaar het Toys for Boys evenement met State of Art in onze Mensperience Store te Doesburg. Tijdens dit event worden, naast alle andere rijwijlen, de talrijke Porsches uit de State of Art collectie getoond. Het assortiment bij Only for Men bestaat uit overhemden, truien, jassen, polo’s en shorts. Geef je outfit een sportieve touch met een van de kledingstukken uit de uitgebreide collectie.

State of Art is verkrijgbaar in onze winkels: Waalwijk, Doesburg, Reusel en op de webshop!

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop