Pakkendeal, 2+2+2 nu voor 499,95. Exclusief in onze winkels! Lees meer

Winkels

OFM. Leidsche Rijn

Hof van Bern 6, 3541 DD Utrecht
030 - 200 61 79

OFM. Leidsche Rijn Centrum ligt op een centrale toplocatie, in het nieuwe centrum van Leidsche Rijn. Het pand heeft een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter, gelegen op de eerste verdieping. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode van topmerken aangeboden. Zo wordt het totaalconcept voor de moderne man duidelijk zichtbaar.

Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit véél meer. De man kan hier altijd terecht voor de beste deals, spraakmakende events én mannelijke openingstijden. Kom gezellig langs!

bel de winkel
mail ons
routebeschrijving
Openingstijden
 • Maandag
  12:00 18:00
 • Dinsdag
  10:00 18:00
 • Woensdag
  10:00 18:00
 • Donderdag
  10:00 18:00
 • Vrijdag
  10:00 21:00
 • Zaterdag
  10:00 17:00
 • Zondag
  12:00 17:00
Collage OFM. Leidsche Rijn
Storemanager Leidsche Rijn

Aan het woord

“Ik krijg er energie van om mensen zich welkom te laten voelen. Bijvoorbeeld door bij te praten en met een kop koffie.”

Michel, storemanager OFM. Leidsche Rijn

Dutch Dandies trouwpak

Afspraak maken

Trouwpak op maat

Bij OFM. kun je terecht voor een ruime collectie trouwpakken. De trouwpakken zijn er in diverse kleuren, van opvallend tot klassiek.

Maar ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Het is de ideale optie voor de man die net dat beetje extra luxe wil, de man die qua pasvorm niet helemaal kan slagen en voor de man die iets aparts wil.

Afspraak maken
OFM Leidsche Rijn

Shoppen in Leidsche Rijn

Een ruime keuze uit veel Topmerken

Bij OFM. Leidsche Rijn kun je de volgende merken vinden:

Airforce, Alfredo Gonzales, Blue Industry, The BLUEPRINT Premium, Campbell Classic, Cast Iron, Collonil, Cycleur de Luxe, DENHAM, Donkervoort, Dutch Dandies, Falke, Genti, Giorgio, Hugo Boss Casual, J.C. RAGS, Mason’s, OLYMP, Pierre Cardin, PME Legend, Profuomo, Recall, Rehab, Replay, Runway for PARTY, Slater, Tommy Hilfiger Menswear, Vanguard.

Bekijk de collectie
OFM Leidsche Rijn

Route & parkeren

De winkel ligt aan de Hof van Bern op de eerste etage. Je kunt gemakkelijk parkeren in de parkeergarage onder het Brusselplein in het nieuwe winkelgebied. De eerste twee uur is het gratis parkeren. In de parkeergarage kun je via de lift, direct uitstappen in de winkel.

Plan je route
OFM Leidsche Rijn

Vacatures OFM. Leidsche Rijn

We zijn altijd op zoek naar nieuwe OFM. heroes!

Zie jij het wel zitten om in dit gezellige pand aan de slag te gaan als verkoopmedewerker, assistent, storemanager, gastheer/-vrouw of visual merchandiser? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk de vacatures

Bij ons ben je altijd in 1x klaar, ook voor: