Winkels

The Bakery by OFM.

Bakkerstraat 60, 5541 VD Reusel
0497-76 70 46

In Reusel bevindt zich The Bakery by OFM. aan de Bakkerstraat. The Bakery is naast de meest spraakmakende herenkledingwinkel van Nederland, óók een zoete inval voor ‘denim lovers’. Een ontmoetingsplaats waar ze ervaringen kunnen uitwisselen, maar ook kunnen genieten van het versgebakken ‘signature bread’ van The Bakery.

De winkel heeft een volstrekt unieke winkelentourage. Die bestaat namelijk geheel uit een authentieke, nostalgische bakkerijsetting met de geur van brood en graan.

The Bakery by OFM. hanteert makkelijke openingstijden met één koopavond per week en is iedere zondag geopend. Zo kun je gaan shoppen wanneer het jou het beste uitkomt. Je kunt hier 6 dagen per week terecht. Kom gezellig bij ons langs! Onze vakkundige modeadviseurs staan voor je klaar en laten je graag de nieuwe collecties zien onder het genot van een drankje.

bel de winkel
mail ons
routebeschrijving
Openingstijden
 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  11:00 18:00
 • Woensdag
  11:00 18:00
 • Donderdag
  11:00 18:00
 • Vrijdag
  11:00 21:00
 • Zaterdag
  10:00 17:00
 • Zondag
  12:00 17:00
The Bakery by OFM Pui
Jordy, The Bakery by OFM

Meet the Bakers

''Klanten in de watten leggen, dat ze naast een kopje koffie ook kunnen genieten van een speciaalbiertje of een wijntje. De band die je opbouwt met de mensen, de gezelligheid, dat maakt The Bakery uniek.''

Baker Jordy

The Bakery by OFM

Shoppen in Reusel

Een ruime keuze uit mannenmode van topmerken

Bij The Bakery by OFM. kun je de volgende herenkleding merken vinden:

Collonil, Denham, Diesel, Drykorn, Filling Pieces, Fred Perry, Genti, J.C.Rags, Lacoste, Ma.Strum, Morse Code, Nubikk, Paul & Shark, People of Shibuya, Peuterey, Polo Ralph Lauren, Replay, Xacus.

Bekijk de collectie van The Bakery
The Bakery signature bread

'Signature bread'

Bij The Bakery kun je niet alleen terecht voor kleding, maar wij serveren ook de lekkerste broden, koeken en diverse dranken. Probeer bijvoorbeeld ook eens ons ‘signature bread’, deze bereiden wij vers uit eigen oven.

The Bakery by OFM pui

Route & parkeren

The Bakery by OFM. bevindt zich aan het modeplein 'de Brinck', in het oude centrum van Reusel. Om het shoppen bij OFM. nog comfortabeler te maken kun je gratis parkeren op de ruime parkeerplaats recht voor de deur.

Plan je route

Bij ons ben je altijd in 1x klaar, ook voor: