Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/03/gala-klein.jpg

Ga in stijl naar het (school)gala

Maak kans op een rit in een limousine.

Het zit er voor vele jonge mannen aan te komen: het (school)gala! Daar wil jij natuurlijk goed voor de dag komen. Zowel je outfit als het vervoer dienen die avond perfect te zijn. Only for Men wil jou daar graag bij helpen. Wij bieden jou de mogelijkheid om met je beste vrienden in stijl naar het gala te gaan. Je maakt daarom nu kans op een rit in een limousine naar jouw gala.

Hoe kun je dit winnen? Aangezien je toch een kostuum nodig hebt voor deze speciale gelegenheid, hebben wij deze twee dingen aan elkaar gekoppeld. Bij aankoop van een kostuum, maak je kans op een rit in een limousine naar jouw gala! Laat nadat je een kostuum hebt gekocht, je gegevens achter in de winkel en vermeld hierin wanneer jouw gala plaatsvindt. De actie is alleen geldig in de winkels (niet online) en loopt t/m 21 april 2019. Ben jij de grote winnaar? Dan krijg je hier automatisch bericht van.

Galakostuums

Waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je in stijl naar je gala gaat: met een goed kostuum én in een limousine! Je shopt bij ons vele topmerken waar altijd wel een geschikt galakostuum tussen te vinden is. Voor de jonge mannen onder ons zijn Runway Party en Drykorn altijd een goed idee.

Runway Party

De naam ‘Runway Party’ zegt het eigenlijk al, dit zijn kostuums voor de jongemannen die een feestje hebben. Het model van deze pakken is helemaal toegespitst op de jongeman van nu. Iedere jongeman wil strak in het pak, wat met Runway zeker gaat lukken. De kostuums zijn vlot, stijlvol en zeer getailleerd en verkrijgbaar in zowel grote als kleine maten. Een goed pak, voor een leuke prijs. Dat wil toch iedereen?

Drykorn

Drykorn is een wereldwijd fashion label. Het merk is beroemd geworden vanwege de met zorg geselecteerde kledingstukken, het gebruik van hoogwaardige materialen en de eigen identiteit. Drykorn is een merk dat de laatste trends bijhoudt én dat zie je ook terug in de kostuums van het merk. De kostuums sluiten goed aan op het lichaam waardoor ze perfect zijn voor jonge mannen.

Naast deze twee merken, shop je natuurlijk nog vele andere kostuums bij ons.

Deel dit bericht:

Geef een reactie