Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/07/jeans-klei.jpg

Dit is de juiste jeans fit voor jouw figuur

Welke jeans past het beste bij jouw lichaam?

juiste jeans fit voor jouw figuur

Wij mannen hebben natuurlijk allemaal minstens één jeans in onze garderobe. Logisch ook, want de spijkerbroek voor heren is tijdloos, stijlvol en makkelijk te combineren. Elke man heeft een ander lichaam en dus is het belangrijk om te weten welke soort jeans het beste bij je eigen lichaam past. Lees hier wat de juiste jeans fit is voor jouw figuur!

Jeans voor mannen komen voor in veel verschillende soorten, maten en wassingen. De skinny fit jeans, de tapered fit jeans, de slim fit jeans én de regular fit jeans: elke spijkerbroek voor heren heeft zijn eigen charmes. Ontdek het verschil en kies de jeans die past bij jouw figuur!

Skinny fit jeans

Heb jij een slank lichaam? Dan is de skinny fit jeans perfect voor jou! De broek sluit strak aan op je benen waardoor de contouren van je onderlichaam goed te zien zijn. De jeans is perfect te combineren met iets ruimere bovenkleding. Het moet namelijk niet lijken dat je alles te klein draagt! Onze tip? Rol de pijpen op en draag de skinny fit jeans met witte sneakers en je favoriete polo!

Tapered fit jeans

Voor mannen met stevige bovenbenen is de tapered fit jeans dé ideale spijkerbroek. Tapered fit jeans zijn namelijk wat losser aan de bovenkant, waardoor jouw sterke bovenbenen voldoende ruimte hebben om vrijuit te kunnen bewegen. Vanaf de knieën tot de enkels loopt deze jeans steeds smaller af, dus wees gerust: je jeans houdt de stoere, sportieve uitstraling.

Slim fit jeans

De slim fit jeans is perfect voor de mannen die net tussen de eerste twee jeans in vallen. Slim fit jeans zijn namelijk iets minder strak dan de skinny fit jeans, maar toch iets strakker dan de tapered fit jeans. Heb je dus het gevoel dat jouw bovenbenen niet extreem breed zijn, maar toch redelijk gespierd? Dan zijn de trendy slim fit spijkerbroeken de perfecte keuze voor jou. Ze zijn daarnaast eenvoudig te combineren voor zowel een informele als een formele setting en de broek valt perfect over je schoen.

Regular fit jeans

Voor de mannen met een voller en breder postuur is de regular fit jeans een ideale spijkerbroek. De broek heeft de breedste pasvorm van alle uitgelichte jeans en heeft een klassiek ‘straight’ model: de pijp is recht vanaf de bovenbenen tot aan de enkels. Houd jij van klassieke broeken en voel jij je comfortabel in een spijkerbroek met meer dan voldoende ruimte? De regular jeans fit zit bij jou als gegoten!

PME Legend heeft een nieuwe broek ontwikkeld in deze pasvorm, namelijk de Curtis Jeans. Deze Curtis jeans is gemaakt van stretch-denim en zit direct als gegoten. Deze jeans fit zit normaal op de heupen, heeft comfortabele beenruimte en loopt qua broekspijp uit tot een moderne beenopening van 37 cm.

 

Vind je het lastig om lichte jeans te combineren? Lees hier hoe je jeans met een lichte wassing draagt!

Deel dit bericht: