Weekenddeal: 20% extra korting op SALE items! De korting is al verrekend in de prijs. Shop nu

Mode

Accessoires voor een stijlvolle zomer

Tijd om je zomerse stijl naar een hoger niveau te tillen. Hoe? Nou, bijvoorbeeld met de juiste accessoires. Of je nu op het strand bent, een zonnig terras opzoekt of een zomerfestival onveilig maakt. De perfecte zomeraccessoires maken je look helemaal af. Ontdek hier de musthaves voor een stijlvolle en modieuze zomer!

1. Petten: bescherming en stijl in één

Niets schreeuwt zoveel zomer  als een trendy pet. En handig is ‘ie ook. Hij beschermt je niet alleen tegen de zon, maar tilt ook je outfit naar een hoger niveau. Die pet is geschikt is voor (bijna) elke gelegenheid in de zomer. Of je nu naar het strand gaat of het terras opzoekt voor een middag vol bier en bitterballen.


Op zoek naar die fijne pet? Deze passen bij jou.


2. Zonnebrillen: stijlvolle bescherming voor je ogen

Een goede zonnebril is niet alleen een essentiële accessoire om je ogen te beschermen tegen de zon, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je outfit. Kies een zonnebril die past bij je gezichtsvorm en persoonlijke stijl. Van klassieke Wayfarers tot trendy ronde modellen. Er is een zonnebril voor iedere smaak.

3. Zomerse armbanden

Deze zomer zijn herenarmbanden van natuurlijke materialen zoals leer, touw en kralen populair. Deze geven een relaxte uitstraling, perfect dus voor het zomerseizoen. Ga voor een eenvoudige lederen armband voor een minimalistische look. Of kies voor een kralenarmband om een levendige en speelse touch aan je outfit te geven.


Een zwemshort mag niet ontbreken op vakantie! Ontdek de zwembroekentrends.


4. Stijlvolle (strand)tassen en portemonnees

Een goede tas is essentieel voor een dagje strand. Kies voor een stijlvolle en functionele strandtas waarin je al je zomerse spullen meeneemt . Zoals je handdoek, zonnebril en een portemonnee! De portemonnee is hét accessoire die je altijd bij je draagt. Tijd dus voor een net en tijdloos model van Secrid Wallets.