Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Profuomo Overhemden

112 Artikelen
Aantal per pagina
Filteren
Filteren

Profuomo overhemden

Het van oorsprong Nederlands Profuomo maakt voor de productie van zijn overhemden alleen gebruik van de mooiste materialen en beste Italiaanse wevers. Het merk zoekt de perfecte mix tussen klassiek en modern wat resulteert in een collectie tijdloze Profuomo overhemden met een prachtige pasvorm.

De Profuomo Originale overhemden zijn gemaakt van strijkvrij katoen: strijken wordt hierdoor verleden tijd. Daarnaast is de stof van super kwaliteit waardoor ze aangenaam zijn om te dragen bij elke gelegenheid. De Originale overhemden zijn herkenbaar aan het donkerblauwe label en zijn er in een normal en slim fit pasvorm. 

Profuomo heeft ook een Sky Blue overhemden lijn. Deze overhemden onderscheiden zich door de bijzondere en hoogwaardige stoffen, welke afkomstig zijn van de Italiaanse wever Albini. De knoopjes op de Sky Blue zijn op een bijzondere manier bevestigd waardoor de knoopjes er niet van af vallen. De Profuomo Sky Blue overhemden zijn herkenbaar aan het lichtblauwe label en zijn er in normal en slim fit pasvorm. 

Profuomo overhemden kunnen gemakkelijk in verschillende kleuren online besteld worden bij Only for Men. Een Profuomo overhemd heeft een slim fit en is strijkvrij!

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop