Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Winkels

OFM. Beek

Wethouder Sangerstraat 218, 6191 NA Beek
046 - 20 77 037

De vestiging in Beek is de zeventiende en tevens eerste OFM. winkel in Limburg. Het pand bevindt zich in het winkelcentrum Makado Beek en heeft een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter. Met een assortiment mannenmode van vele topmerken. Van formeel en klassiek tot casual en trendy. Oftewel: een compleet warenhuis voor mannen!

bel de winkel
mail ons
routebeschrijving
Openingstijden
 • Maandag
  12:00 18:00
 • Dinsdag
  09:30 18:00
 • Woensdag
  09:30 18:00
 • Donderdag
  09:30 21:00
 • Vrijdag
  09:30 18:00
 • Zaterdag
  09:00 17:00
 • Zondag
  12:00 17:00
Aangepaste openingstijden
OFM. Beek
OFM. Beek

Aan het woord

''Niets geeft mij meer voldoening dan wanneer je een klant oprecht blij kan maken en je ziet dat hij met een goed gevoel de winkel weer verlaat.

Daarom staat er voor elke klant van vrijdag tot en met zondag een kop koffie met een heerlijk stuk Limburgse vlaai klaar!''

Nicolle, storemanager OFM. Beek

trouwpak

Afspraak maken

Trouwpak op maat

Bij OFM. Beek kun je terecht voor een ruime collectie trouwpakken. De trouwpakken zijn er in diverse kleuren, van opvallend tot klassiek.

Maar ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Het is de ideale optie voor de man die net dat beetje extra luxe wil, de man die qua pasvorm niet helemaal kan slagen en voor de man die iets aparts wil.

Afspraak maken
OFM. Beek

Herenkleding in Beek

Een ruime keuze uit mannenmode van topmerken

Bij OFM. Beek kun je de volgende herenkleding topmerken vinden:

Airforce, Björn Borg Underwear, Blue Industry, The BLUEPRINT Premium, Bugatti Clothing, Campbell Classic, Cast Iron, Collonil, Cycleur de Luxe, Donkervoort, Dutch Dandies, Falke, Giorgio, Boss Athleisure, Boss Casual, J.C. RAGS, Meyer, OLYMP, Pierre Cardin, PME Legend, Profuomo, Recall, Rehab, Replay, Runway for PARTY, Slater, State of Art, Tommy Hilfiger Menswear, Vanguard.

Bekijk de collectie van OFM. Beek
OFM. Beek

Route & parkeren

OFM. Beek bevindt zich in het winkelcentrum Makado in Beek. Bij het winkelcentrum zit een grote parkeergarage met 1.500 plaatsen. Parkeren is bovendien gratis en niet aan een maximale tijdsduur gebonden.

Plan je route
OFM. Beek

Vacatures OFM. Beek

We zijn altijd op zoek naar nieuwe OFM. heroes!

Zie jij het wel zitten om in dit gezellige pand aan de slag te gaan als verkoopmedewerker, assistent, storemanager, gastheer/-vrouw of visual merchandiser? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk de vacatures

Bij ons ben je altijd in 1x klaar, ook voor: