Mode
Zo draag je het overshirt

Zo draag je het veelzijdige overshirt

Hou je vooral van praktisch als het op je kleding aankomt? Het overshirt is één van de meest veelzijdige kledingstukken voor ieder seizoen. Het is namelijk de ideale combinatie tussen een jas en een overhemd. Ze zijn stevig, praktisch en eindeloos te combineren. Een échte toevoeging aan jouw garderobe. Wij laten zien hoe je jouw outfit voorziet van een extra stijlvolle laag.

Zo draag je het overshirt

1. Stoere combinatie: overshirt met hoodie

Is het kouder dan verwacht? Je geeft je outfit al snel een stijlvolle twist door er een overshirt over te dragen. Zeker wanneer je gaat voor een variant met print of een structuur in de stof. Ga je voor een geruit overshirt? Dan kan je het beste kiezen voor een effen hoodie in een kleur die terugkomt in de ruit. Maak het af met jouw favoriete jeans en sneakers voor een stoere look.


Toe aan nieuwe sneakers? Ontdek dan de trends van dit moment!


2. Basic: Casual en (bijna) altijd goed

Met goede basics in je kast maak je eindeloos stijlvolle combinaties. Wil je het overshirt toevoegen aan jouw garderobe? Ga dan voor een mooi, basic model die je gemakkelijk combineert in een casual outfit. Combineer met een basic T-shirt en een blauwe, grijze of zelfs zwarte jeans. Maar de outfit is niet compleet zonder sneakers! Ga voor een lichtgrijs of wit model.

3. Trendy cargo met overshirt

We gaan even terug naar de nineties, want de klassieke cargobroeken zijn weer on-trend. Combineer ‘m met een overshirt en T-shirt. Laat je overshirt gewoon lekker open en maak de outfit af met een paar chunky sneakers. Nu is jouw trendy look helemaal compleet.

4. Nette combinatie: overshirt met coltrui

Wil je iets formeler voor de dag komen? Dat kan met een rustige kleur of een klassiek -en wat meer aangesloten- model overshirt. Draag hier een fijngebreide coltrui onder. Maak de look af met een fijne jeans en nette Chelsea boots. Stijlvoller kan (bijna) niet!

5. Zakelijke afspraak met een modieuze twist

Ben jij écht even klaar met het colbert? Ga dan voor een overshirt! Door ‘m te combineren met een stijlvolle pantalon en overhemd krijg je een zakelijke look. Voor een nette uitstraling ga je voor een effen donkerblauw of zwart overshirt. Zo ben jij klaar voor de (kantoor)dag!