Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2017/03/2017_OFM_NieuweOpeningstijden_blog.jpg

Only for Men breidt openingstijden verder uit

Zo shop je wanneer het jou uitkomt.

Only for Men staat bekend om de mannelijke openingstijden met drie koopavonden per week en iedere zondag open. Maar nu worden deze mannelijke openingstijden nóg verder uitgebreid. Wegens het enorme succes van de ruime openingstijden worden de tijden wederom aangepast en gaan diverse vestigingen vanaf 14 maart ook op dinsdagavond open tot 21.00 uur. Daarnaast is vanaf deze week ook The Bakery in Reusel 7 dagen per week open en ook Het Magazijn in Lelystad heeft ruimere openingstijden.

Bij Only for Men staan de wensen van de klant centraal. Na eerdere wijzigingen van de openingstijden is duidelijk gebleken dat de behoefte bij mannen groot is om in de avonduren te winkelen. Daardoor is gekozen om de openingstijden nog verder uit te breiden.

Vier koopavonden
Onlangs breidde Only for Men Woerden al haar openingstijden uit. Voortaan is Woerden ook iedere zondag open van 12.00 – 17.00 uur. Maar daar blijft het niet bij… Vanaf dinsdag 14 maart zijn de Only for Men winkels in Geldermalsen, Rosmalen, Waalwijk, Ede, Doesburg en Nieuwegein ook op dinsdagavond open tot 21.00 uur. Voor Nieuwegein zijn deze openingstijden helemaal nieuw. Voorheen zaten zij in City Plaza en daar waren koopavonden niet mogelijk. Aanstaande dinsdag 14 maart opent Only for Men in Nieuwegein haar deuren van een nieuwe winkel aan de Raadstede 15. Zij krijgen daarmee ook direct vier koopavonden per week. Lees hier alles over de opening.

Het Magazijn in Lelystad
Het Magazijn is de grootste mannenmode outlet van Nederland met een oppervlakte van ruim 1200 vierkante meter. Het Magazijn biedt een enorm assortiment van topmerken tegen scherpe prijzen. De bijzondere outlet heeft een totaalconcept voor de moderne man. Mannen kunnen hier altijd terecht voor de beste deals. Elke week zijn er nieuwe, verrassende en zeer scherpe acties. Het Magazijn in Lelystad is vanaf maandag 13 maart 7 dagen per week open van 10.00 – 18.00 uur.

The Bakery
The Bakery is de meest spraakmakende jeans store van Nederland en focust zich op de echte liefhebbers van jeans door een sterk denim-gerelateerd aanbod. The Bakery is meer dan een exclusieve denim store, het is een zoete inval voor ‘denim lovers’. De winkel heeft een volstrekt unieke winkelentourage. Die bestaat namelijk geheel uit een authentieke, nostalgische bakkerijsetting met de geur van brood en graan. Vanaf nu is The Bakery ook op maandag open van 13.00 – 18.00 uur. Zo kun je 7 dagen per week jeans komen shoppen!

De klant bepaalt wanneer hij wil shoppen
De gedachte is simpel: de man moet kunnen shoppen wanneer het hem uitkomt. En daar worden de openingstijden omheen gebouwd. Het uitgangspunt voor de nieuwe openingstijden van Only for Men is dan ook dat een winkel open moet zijn als de man vrij is en tijd heeft om te winkelen – dus wanneer het hem het beste uitkomt: overdag, ’s avonds of in het weekend!

 

Deel dit bericht:

Geef een reactie