Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Happy Socks

Aantal per pagina Uw filters
44 artikelen

Happy Socks

Vrolijke sokken van Happy Socks 

Happy Socks is ontstaan met twee vrienden die een gedeelde visie hadden: geluk verspreiden door een alledaags voorwerp om te toveren in een kleurrijk stukje design. Zo kwamen ze met vrolijke sokken op de markt. Inmiddels is dit vrolijke product in meer dan 70 landen verkrijgbaar. 

Happy socks voor heren 

Maak een outfit compleet en geef deze een extra twist door een combinatie te maken met Happy Socks voor mannen. De sokken zijn verkrijgbaar in vele dessins en kleuren. Ook leuk om de Happy Socks gift box als cadeau te doen. De naam van het merk zegt het al, van deze sokken wordt iedereen blij. 

Happy socks kopen 

Happy socks heeft verschillende verkooppunten. Koop je Happy Socks voor heren bij een van onze vestigingen of je kunt je Happy Socks gemakkelijk online bestellen. Via onze webshop heb je jouw Happy Socks voor heren binnen 2-3 werkdagen binnen. Daar word je toch vrolijk van!

Happy Socks is verkrijgbaar in al onze winkels en op de webshop.
Filters
Filteren per optie
Actieve filters
Verwijder alle filters

Maten

Wis

Kleuren

Categorie afbeelding
×
U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop