Categorieën

Happy Socks

Aantal per pagina Uw filters
46 artikelen
Happy Socks

Gekleurde heren sokken van Happy Socks

Happy Socks begon allemaal onder een bewolkte hemel in april 2008. Twee vrienden hadden een visie: geluk verspreiden door een alledaags voorwerp om te toveren in een kleurrijk stukje design. Een sterk staaltje vakmanschap, gecombineerd met een flinke portie creativiteit. Inmiddels is dit vrolijke product in meer dan 70 landen verkrijgbaar.

Maak een outfit compleet en geef deze een extra twist door een flitsende combinatie te maken met Happy Socks. Dit sokken merk kleurt de wereld met sokken. De sokken zijn verkrijgbaar in vele dessins en kleuren. En zijn van de beste kwaliteit, de sokken worden geproduceerd door een familie bedrijf in Turkije met meer dan 30 jaar ervaring. De naam van het merk zegt het al, van deze sokken wordt je blij. Koop je Happy Socks online bij Onlyformen.nl of bezoek een van onze vestigingen.

Happy Socks is verkrijgbaar in al onze winkels en op de webshop!

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop