Categorieën

Voorburg

Terug naar overzicht

Adresgegevens

Herenstraat 177
2271 CE Voorburg
Tel.
Routebeschrijving

Openingstijden


Only for Men Voorburg

Only for Men opent medio september 2017 de deuren van een geheel nieuwe winkel in Voorburg. Dit wordt de 15de Only for Men winkel. Het pand heeft een oppervlakte van ruim 1350 vierkante meter. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode van topmerken aangeboden. De mannenmodewinkel is te vinden in de authentieke winkelstraat de Herenstraat op nummer 177, waar voormalig modewinkel The Village was gevestigd. Een centrale toplocatie die voor de activiteiten van Only for Men bijzonder geschikt is. De winkel bevindt zich onder het station van Voorburg en onder de A12. De komende maanden staat een flinke verbouwing op het programma zodat een geheel nieuwe winkel in september 2017 kan worden geopend!

Gemak en service spelen een hoofdrol

In de nieuwe winkel in Voorburg wordt het totaalconcept voor de moderne man duidelijk zichtbaar. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer, véél meer. De man kan hier altijd terecht voor de beste deals. Gemak en service gaan een hoofdrol spelen, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, ruime en gratis parkeergelegenheid voor en rondom de winkel, spectaculaire events, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding én mannelijke openingstijden. De mannenmodewinkel is open wanneer de man kan, met vier koopavonden per week en iedere zondag open.

Modeadviseurs gezocht

Voor de nieuwe winkel in Voorburg zijn we op zoek naar gespecialiseerde modeadviseurs. Er staan diverse vacatures open van Assistent Storemanager, een maatwerk- en een kostuumspecialist tot een jeans- en schoenspecialist en diverse oproepkrachten. Bekijk hier alle vacatures.
U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop