Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/09/Donkervoort-klein.jpg

Auto’s spotten op het Donkervoort Event

Binnenkort verzamelen heel wat Donkervoort-bezitters zich bij Only for Men te Voorburg...

Donkervoort

Zaterdag 29 september staat het filiaal in Voorburg volledig in het teken van het exclusieve automerk Donkervoort. In samenwerking met de Donkervoort Touring Club, organiseert Only for Men een event om de klanten een unieke dag te bezorgen.  

Donkervoort is een Nederlands automerk met zeer exclusieve auto’s en bestaat inmiddels alweer 40 jaar. De motoren van Donkervoort zijn extreem snel en dat maakt de auto’s extra interessant voor menig liefhebber. Daarnaast heeft Only for Men natuurlijk ook nog een exclusieve samenwerking met het merkop het gebied van kleding, namelijk Donkervoort Wear. Om de beleving helemaal compleet te maken, kun je 29 september naar het filiaal in Voorburg komen om met eigen ogen Nederlands trots te kunnen bekijken.

Programma

Tussen 10:00 en 11:00 uur verzamelen de Donkervoort auto’s bij Only for Men Voorburg. Je kan dan uitgebreid deze mooie exemplaren bewonderen. Vanaf 11:00 uur rijden de auto’s een route door het Groene Hart. Om 14:00 uur arriveren ze weer bij het filiaal in Voorburg en heeft men nog eens de mogelijkheid om de bolides te bekijken en vragen te stellen aan de eigenaren.

Mannen voor Mannen Stichting

Het Donkervoort Event draagt ook nog bij aan het goede doel door donaties. Only for Men zet zich middels de Mannen voor Mannen Stichting in voor het goede doel omdat er ruim 10.000 mannen per jaar prostaatkanker krijgen. Dit zijn er 10.000 teveel. Uiteindelijk overlijden er ruim 2.500 mannen aan deze ziekte. Daarom heeft Only for Men de Mannen voor Mannen Stichting in het leven geroepen om zich hier hard voor te maken!

Locatie Donkervoort Event

Herenstraat 177, 2271 CE te Voorburg.

Deel dit bericht: