Mode
Model met overhemd korte mouw met vrolijke print

Zomervibes in je garderobe: het Hawaii overhemd

Wat hebben Leonardo DiCaprio en Harry Styles met jou gemeen? Nou… Jullie zien er in ieder geval allemaal geweldig uit in een zomers overhemd. Je weet wel, zo’n tropisch exemplaar met korte mouwen. Met onze stijltips reken je in één klap af met alle associaties met toeristen die het Hawaii overhemd combineren met een afritsbroek en sandalen. Zeg nou zelf; op het terras staat een Hawaii overhemd toch veel netter (en origineler vinden wij 😉) dan je favoriete T-shirt? Draag jij je Ahola-shirt met een short, shirt, jeans of luchtige pantalon?

Model met overhemd korte mouw met vrolijke print

1. Festival look met een tropisch shirt

De ultieme zomerse festivaloutfit? Denim shorts, fijne sneakers en een zonnig overhemd natuurlijk. Je overhemd met korte mouwen hoeft geen all-over palmbomenprint te hebben om je zomerse look helemaal af te maken. Een kleurrijke print volstaat.

Draag je overhemd open met een basic wit T-shirt of draag er – zoals het eigenlijk hoort – niks onder en laat het bovenste knoopje open. Zo ben jij in één keer klaar voor het festival.

2. Zomerse dandy met een Hawaii overhemd

Ga jij een hapje eten op de boulevard? Kies voor een overhemd met een iets rustigere print en een luchtige pantalon. Stijlvolle loafers aan en jij bent klaar om de show te stelen.

In een geklede restaurant-look draag je je overhemd helemaal dicht en uiteraard netjes in je pantalon. Een stijlvolle gevlochten riem maakt de look af.

3. Altijd goed bij 20+ graden: luchtige broek en zomers overhemd

Ook voor de man die de lange broekspijpen maar niet los kan laten hebben we een passende zomerse outfit. Een lichte jeans is ideaal met zonnig weer. Vooral eentje met comfortabele stretch. Combineer met je favoriete sneakers en een fijn, fel Hawaii shirt. Nu nog op naar de zon!


Gaat jouw vakantie naar de camping? Zo ben je stijlvol van voortent tot zwembad.