Mode
5x Deze overhemden zijn alles behalve doorsnee

5x Deze overhemden zijn alles behalve doorsnee

Overhemden zijn niet weg te denken uit je kast. Het witte overhemd is een klassieker die vrijwel met alles te combineren is - voor elke gelegenheid. Ben jij een keer toe aan iets anders zoals een print of opvallende kleur? Wij zetten de beste trends voor je op een rij. Zo zit er altijd hét perfecte overhemd voor jou bij!

5x Deze overhemden zijn alles behalve doorsnee

1. Overhemd met bloemen op kantoor

Overhemden met print zijn terug! Ook niet gek, door de vrolijke kleuren ga je nog meer verlangen naar de lente en zomer. Dus vrolijk dat kantoor eens op en draag een overhemd met print, want ook jij kan ‘m aan. Combineer het overhemd met een effen pantalon en geklede schoenen voor een nette look.

2. Casual overhemd met korte mouw

Ben jij het zat om je mouwen op te stropen elke keer als het kwik boven de 20 graden zit? Ga dan voor een casual overhemd met korte mouw. Inmiddels is het korte mouw overhemd veel meer dan alleen voor het strand. Combineer met je favoriete jeans en frisse sneakers voor een echte casual look.

3. Op het terras: overhemd met strepen

Horizontaal of verticaal, smal of breed, gekleurd of een witte krijtstreep. Hoe je de streep ook draagt, stijlvol ben je zeker! Wist je dat gestreepte kleding ervoor kan zorgen dat je langer of breder oogt? Bij een verticale streep lijk je vaak iets smaller en lang. Terwijl bij een horizontale streep je juist weer breder lijkt. Welke is jouw favoriet? Combineer het overhemd met een short of chino en witte sneakers.  Zo ben jij in 1x klaar voor het terras.

4. Dé trend van 2023: denim overhemden

Ben jij een echte denim-goeroe? Dan kan een denim overhemd niet ontbreken in je kast. Dit is namelijk dé trend van 2023. Een overhemd van spijkerstof is een tijdloze klassieker. En zo geef jij iedere outfit een stoere touch. Het overhemd kan je ook open dragen met een T-shirt eronder. Combineer ‘m met een cargo en stoere sneakers.

5. Het overhemd als overshirt

Draag jij je overhemd weleens als overshirt? Het dragen van een overshirt is ondertussen namelijk een tijdloze trend geworden. Voor zowel een formele als casual look. Het meest veelzijdige kledingstuk voor ieder seizoen. Combineer ‘m met een basic T-shirt en een blauw, grijs of zelfs zwarte jeans. Maak de outfit af met een paar chunky sneakers. Dan ga je helemaal met de trend mee.