Selecteer een pagina
Home 5 Geen categorie 5 Beste Herenmode Webshop en Winkelketen!

Beste Herenmode Webshop en Winkelketen!

Laatste update: 16 september 2014

Only for Men neemt de award voor Beste Winkelketen van Nederland en Webshop Award in de categorie herenmode in ontvangst. Het merk laat met deze publieksprijzen grote merken in de herenmode, zoals Zalando en C&A, achter zich. De herenkleding winkels van Only for Men en de webshop in herenmode valt in de prijzen!

Kleine speler met groot resultaat
Piet Feenstra richtte twaalf jaar geleden de eerste Only for Men store op in Reusel. Nu bestaat het merk uit tien winkels en groeit door met een Nederlandse en Belgische webshop. Mede eigenaar Arthur Feenstra: “Wij zijn enorm trots dat Only for Men als kleine winkelketen giganten als Zalando en C&A heeft weten te verslaan, we zijn met name trots op ons personeel, die maken het verschil.” Tijdens de uitreiking in Amsterdam werd ook nog eens duidelijk dat Only for Men een uitzonderlijke hoge score van 8,22 heeft behaald op het assortiment.

Ontwikkelingen bij Only for Men
Only for Men gaat altijd net een stapje verder dan andere winkelketens. Het modemerk heeft mannelijke openingstijden en is open wanneer de man kan met o.a. meerdere koopavonden. Met parkeren voor de deur en het organiseren van events onderscheidt Only for Men zich in de markt. Om ook volgend jaar weer in de prijzen te vallen, licht Only for Men een tipje van de sluier op. Vandaag wordt de nieuwe website gelanceerd. Een webshop met herenkleding die aansluit bij het merk: met een open karakter, een compleet aanbod en waar service hoog in het vaandel staat. Tevens is Only for Men gestart met een Academy voor het personeel.

Service hoog in het vaandel
Dat Only for Men service belangrijk vindt en dat dit zijn vruchten afwerpt, blijkt wel uit de prijzenkast. Inmiddels heeft de winkelketen een Thuiswinkel Award (2014) en een eervolle vermelding voor de Dutch Retail Experience Award (2014). Op beoordelingssite Wugly.nl ontvangt het merk van klanten een ruime 8 als rapportcijfer. Ook de Mensperience store in Doesburg krijgt een hoge waardering. Deze unieke herenmode winkel brengt alles voor de man van vandaag samen: van bar tot kapper.

Winkelketen van Nederland
En we zijn nog niet klaar, want Only for Men is ook genomineerd voor De Beste Winkel van Nederland en de Cross Channel Awards. Deze prijzen worden wederom beoordeelt door te stemmen op Only for Men, ga hiervoor naar www.bestewinkelketen.nl/onlyformen. Winnaars worden op 30 oktober a.s. bekendgemaakt.

Over Only for Men
Only for Men spreekt de moderne man aan op een duidelijke, ongedwongen en efficiënte manier. De kracht van het merk is gemak en service samen met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Het totaalconcept is een combinatie van eigentijdse kleding, met A-labels, private brands, schoenen en accessoires voor een casual of zakelijke look. Klanten ontvangen advies op gebied van verzorging en maken online of in de herenkleding winkels kennis met de nieuwste gadgets.

Inhoudsopgave

Lees ook

Meer tips en inspiratie

Presentatie IVA van Arthur Feenstra

Presentatie IVA van Arthur Feenstra

Arthur Feenstra, mede-eigenaar van Only for Men, heeft op dinsdag 15 maart een presentatie gehouden op de IVA. Tijdens de presentatie vertelde hij onder meer over de kracht van een goede marketingstrategie en hoe ondernemers zich hiermee kunnen onderscheiden van...

Only for Men opent Het Magazijn

Only for Men opent Het Magazijn

Only for Men opent medio april 2016 de deuren van een geheel nieuwe fashion outlet in Lelystad. De winkel, genaamd ‘Het Magazijn’, wordt de grootste mannenmode-outlet van Nederland met een oppervlakte van ruim 1200 vierkante meter. Hier wordt een enorm assortiment van...